Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
KION3524 #435 üzenetére
Köszönöm, ezzel egyúttal eszembe juttattad, hogy korábban én is használtam ilyen appot.
Sajnos kiszedve és átküldve másik készülékekre, nem települ. Az egyiken hibás csomagot ír ki végül, a másikon meg csak annyit, hogy nincs telepítve.
Lehet, hogy a 4.2.2-ről 4.1.1-re és 7.1.2-re irányokat nehezen veszi be a gyomra? Bár eddig az ilyen apk-küldözgetések nem okoztak túl nagy zavart.
-
St3ven
addikt
válasz
KION3524 #432 üzenetére
Lehet valami a töltés körül.
Az utóbbi két alkalommal csak ötvenegynéhány százalékig volt hajlandó tölteni. A töltő közben teljesen hideg, majd ha megmozgatom kicsit a microUSB csatlakozónál, rátölt még egy-két százalékot, de tűzforró is lesz.
A kijelző rózsaszínesedése/vibrálása viszont ideiglenesen orvosolható nálam azzal, ha a kijelző alatt bal lent erősen megnyomom.
Hiába, nem egy mai darab. Szinte csoda, hogy bírt három évet. Bár ennyi pénzért még igazán húzhatná egy ideig.
-
St3ven
addikt
válasz
KION3524 #430 üzenetére
Nem, tök fekete volt a kijelző, mint az idő nagy részében. Aztán nem sokkal később újra a gépre dugva elindult az az Android figurás menü, mint a videóban.
Aztán végre be lehetett kapcsolni. Most már csak a berózsaszínesedő kijelzőt kell megoldanom. Van amikor csak keresztben egy csíkban jelentkezik a vibrálás. Lehet hogy csak szalagkábel gond?
-
-
St3ven
addikt
válasz
KION3524 #424 üzenetére
Szereztem XP-s gépet, ezen viszont nincs net. Feldobja ismeretlen eszközként az MTP-t és a K00F-et, de net nélkül nem tudok hozzá telepíteni drivert. Az ASUS oldalán csak nekem nem dob ki semmit a driverre, vagy nálad sem? Nincs véletlenül drivered lementve ehhez a két eszközhöz?
-
St3ven
addikt
-
St3ven
addikt
válasz
KION3524 #418 üzenetére
Na, sokadszorra a fastboot parancs után eltűnt ugyan az ASUS Android Device de megjelent egy ilyen USB vezérlő:
A videóban szereplő 64-bites win7-es és win8-as drivert sem telepíti hozzá manuálisan. (Win10-em van.) Sajnos a Rockchip oldalán se találtam win10-es drivert.
-
St3ven
addikt
válasz
KION3524 #414 üzenetére
Az a gond, hogy csak 1-2 másodpercre csatlakozik a géphez, és a fenti eszköz is csak addig marad ott az Eszközkezelőben. Sokadszorra sikerült ebben az 1-2 másodpercben kiadni a
fastboot reboot-bootloader
parancsot, és ezt írta ki:< waiting for device >
rebooting into bootloader...
OKAY [ 0.000s]
finished. total time: 0.006sTovábbra is fekete a kijelző. De legalább maradt az Eszközkezelőben az ASUS Android Device és az ASUS Android ADB Interface.
-
St3ven
addikt
válasz
KION3524 #411 üzenetére
Meg se moccan az Eszközkezelő.
Milyen gombkombinációkat érdemes próbálni? Lényegében hosszan nyomtam mindenféle párosításban.
Sajnos nem igazán van kapcsolat a gép és a tablet között, végigpróbáltam már a gépen az összes USB-t is. Most még kipróbálok más kábelt is.
Na most gondolt egyet, és elindult a tablet! Majd ki is kapcsolt rögtön.
-
laika1200
csendes tag
válasz
KION3524 #403 üzenetére
Szia!
Azt hiszem van valamilyen mód a bootloader módba lépéshez, és onnan át tudsz lépni az adb paranccsal a fastboot módba. Próbáld a kikapcsolt állapotban lenyomni a hang fel és le (egyszerre) és úgy kösd a gépre (közben tartsd a gombokat).
Kikapcsolt állapotban hang fel és le nyomva tartva, így a gépre kötve nálam már bootloader módban indult, "fastboot reboot-bootloader" parancs után telepíthetővé vált a Rockchip driver majd felvette a firmware-t. Köszönet a tippért és a youtube-os tutorialért.
-
karelgott12
tag
válasz
KION3524 #398 üzenetére
Sikerült, gond nélkül felment. Köszönöm szépen a segítséged!
Ezen leírás alapján tudtam belépni a recovery menübe:
"Power off your device.
Boot in recovery mode by pressing and holding Volume Down and Power Button at the same time.
Release all buttons when the Asus Memo Pad 10 ME103K screen flickers and in a few seconds the Recovery screen will appear."
Szeretném rootolni is. A videód alapján megpróbáltam felvarázsolni a CWM-et, de elakadtam. A fastboot reboot-bootloader lefut rendben, de az eszközkezelõben nem jelenik meg az ismeretlen eszköz, hanem marad asus android device. Innen nem tudok tovább lépni. Mi lehet a gond? -
karelgott12
tag
válasz
KION3524 #396 üzenetére
Szia!
A how to update videódnál az első pont, hogy szükséges a root. Szóval először rootoljam a tabletet, majd azután nevezzem át a letöltött fájlt update.zip-re, és így telepítsem recovery-ből? A kis méretű zip fájl (flash+driver.zip) tartalmaz adb driver, rktool, adb mappákat és rar fájlokat. Ezekkel mi a teendőm?
A power gomb + hangerő fel gombokkal idáig jutok el, de innen nincs tovább:Köszönöm a segítséged!
-
karelgott12
tag
válasz
KION3524 #390 üzenetére
Üdv!
Ezek a módszerek működnek a MeMO Pad 10 ME103K-val is?
Másik gondom az, hogy a tabletem nem frissít OTA-n Lollipopra. Csak annyit ír, hogy a rendszerem naprakész (4.4). Viszont az Asus oldalán fent van az 5.0.1-es verzió, egy zip fájl. Tudnál segíteni, hogyan tudnám feltenni? -
-
tothmaxy182
őstag
válasz
KION3524 #390 üzenetére
Köszi a videókat (bár mivel a munkahelyemen vagyok, megnézni még nem tudtam őket).
Lehet, újratelepíten a tabot, mert már nagyon lassúcska.
Egy kérdés: Ha már Kingoval rootoltam egy régebbi videód alapján, akkor kapásból mehet a 6. videós újratelepítés, vagy van esetleg még valami egyébb tennivaló? (nem vagyok nagyon otthon ezekben a témákban, ezért inkább kérdezek, minthogy hülyeséget csináljak) -
nova001
senior tag
-
tothmaxy182
őstag
válasz
KION3524 #286 üzenetére
Csak a hangszórós részt egészíteném ki! Az én tapasztalatom az, hogy sok lap-top megirigyelhetné azokat a hangszórókat, amik ebben a tabletban vannak. Szerintem piszok jól szól, vannak mélyek is, persze emberi hangerőn. Szombat esti buliban nem erről kell a zenét nyomatni.
Amúgy nem egy sebesség bajnok, de igáslónak megteszi! Netezni, tanulni róla, videót nézni simán jó! 40ezerért meg pláne.
-
nokiae51
tag
válasz
KION3524 #239 üzenetére
Sziasztok!
Kb 3 hete nekem is elkezdte a tabletem a ccsíkozást függőleges csíkok jelenték meg a kijelzőn.Eleinte csak egy két csík később az teljes kijelzőt beborította.
Felvettem a kapcsolatott Asus szervizel(Maksitomi általáltal leírtakleírtak alapján) dobozba a tablet futár vitte majd 2 hét után sms s másnap jött is meg a tablet.Számla garancia papír nem kellet mellékelni.Csak a gyári számot A megfelelő helyre beírni.
Az Lcd kijelző csere óta minden tökéletesen működik:-)Röviden ennyi,remélem tudtam segíteni.
A hozzászólást Wramiz fórumtarsnak ajánlom...
-
tothmaxy182
őstag
válasz
KION3524 #256 üzenetére
Frankó a vidi, esetleg majd néhány felirattal tényleg kiegészítheted, hogy éppen mit csinálsz, mert majd előbb-utóbb én is újrarakom.
Nem vagyok egy informatikai analfabéta, de ilyesmit még nem csináltam és segítség nélkül nem állnék neki. Viszont ha van egy ilyen videó, ami lépésről-lépésre végigviszi a folyamatot, akkor úgy már könnyebb!
Szóval köszi! -
wRAMiZ
újonc
válasz
KION3524 #237 üzenetére
telepitve van igen viszont most irtak nekem is az asustól.
Tisztelt Ügyfelünk!
Az ilyen jellegű hibát érintkezési vagy alaplapi problémaokozza. A készüléket szervizbe kellene küldeni, amelyet a www.asus.hu/rma oldalon található megfelelő menüpont alatt lévő formanyomtatvány kitöltésével tud kezdeményezni. A készülék szervizelése átlagosan kb. 1,5 hetet vesz igénybe és a megrendelést követő válaszlevélből tudja majd megrendelni a készülék szervizbe szállíttatásához a futárszolgálatot.
-
-
Lasliegrand
tag
válasz
KION3524 #197 üzenetére
Köszi az infókat! Így már nyugodtan fogom ajánlani a tabletet.
Rootot egyenlőre hanyagolnám a gari végett... Továbbá a húgom nem valószínű, hogy kihasználná az előnyeit.
A HD7-esem rootján viszont elgondolkozom néha, csak hát elvileg céges lenne és szintén garis. Félek a rizikótól és úgy ahogy mevagyok még nélküle én is. -
St3ven
addikt
válasz
KION3524 #160 üzenetére
Egyelőre nem telepítem, megvárom a visszajelzéseket, nem okoz-e valami galibát.
Mindenkitől:
Hol tudom bekapcsolni az USB hibakeresést? Valahogy sokadszorra feltúrva a beállításokat sincs meg ez az opció, mint a telefonomon...
Az Android szakmai topikban úgy olvastam, hogy ha az be van kapcsolva, akkor hozzáértők gépre dugva ADB-vel nagyobb eséllyel tudnak megmenteni egy haldokló gépet.Pluszkérdés:
A TV GO-t be tudta úgy állítani valaki, hogy ne megnyújtva játssza le az adásokat? Mert ez így nem sokat ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest