Új hozzászólás Aktív témák
-
zjuhasz
aktív tag
én most kényszerből bekapcsoltam, de teljesen reménytelenül lassú. Szóval én is szívesen fogadok bármilyen tippet. Csak a gyereknek az online sulihoz kell emalit olvasni, ppt megnyitni, videókat megnézni...
-
zjuhasz
aktív tag
válasz
Ed McLeves #388 üzenetére
kb igen...
-
zjuhasz
aktív tag
válasz
Ed McLeves #386 üzenetére
eredetit? minek?
én Kinából pár dollárért vettem, papíron 3A-st, az szépen tölti.
http://www.gearbest.com/chargers-cables/pp_400739.html?wid=21 -
zjuhasz
aktív tag
válasz
Pumuklee01 #309 üzenetére
sztem vidd, főleg, ha 3 napon belül vagy és előidézhető könnyen a hiba...
-
zjuhasz
aktív tag
az Asus honlapján még a decemberi van fenn...
-
zjuhasz
aktív tag
válasz
donjohnson #22 üzenetére
ezt nem dicsérik. Állítólag esélyes, hogy összekarcolják a körmök a tablet elejét. Van rajtuk valami filcanyag, vagy a kemény műanyag fekszik neki az előlapnak?
-
zjuhasz
aktív tag
köszi, ez működik. Bár fel kellett olvasztanom hozzá a gyári böngészőt
Viszont, mivel asszony miatt 2 felh. fiók is van a tableten, 2x kellett telepíteni a flasht is, az android ezek szerint teljesen külön kezeli ezeket a fiókokat. A programokat is fel kel telepíteni mindkét usernek, ha mindketten használni akarják. illetve a külső sd kártyát nem látja az, aki nem tulajdonos és a belső sd kártyán se látja azt, amit egy másik user odapakolt, sőt a root jog sincs meg neki...
-
zjuhasz
aktív tag
szerintetek flash megjelenítést rá lehet valahogy varázsolni?
-
zjuhasz
aktív tag
aki már vett ilyet, annak mi a véleménye róla? Nem hiányzik a full hd felbontás? Nem kevés az 1gb RAM? Nem túl gyenge az akku?
Van rajta valahol reset gomb? mert ugye az akku nem kivehető és néha jól jöhet egy ilyen... -
zjuhasz
aktív tag
én is szemezgetek vele, jóval jobb az ára, mint a nagytestvér FHD 10 -nek.
rootolásról ezt találtam: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest