Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsyka
tag
válasz
csaszar338 #4048 üzenetére
Mi a hiba mit értesz azon,hogy nem működik?
Üdv -
csaszar338
csendes tag
Sziasztok
A kérdésem a kvetkező lenne:
Fel van rakva a cool&quiet driver, engedélyezve van a biosba, energiagazd. beállítva, mégsem működik
(9850-es X4 prockó, M2N32 SLI Deluxe WE deszka, Win Xp32 Sp3 op rendszer, Chieftech 450-es táp 4GB Black Dragon memó) -
KAPÁL
tag
Szervusztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy a HT link az miért megy 1100Mhz-n? Mit kéne és hogy beállítani hogy ne ezt az értéket kapjam? M2N32-SLI Delux alaplap phenom X3 8450 a CPU 800MHZ DDR2 és ezt egy Csifi 500-as táp hajtja.
Előre köszönöm a segítségeteket!!!
-
bazsyka
tag
Sziasztok!
Van egy Asus M2N-SLI Deluxe lapom,a baja az hogy semmit nem csinál bekapcsolás után,csak a proci venti pörög és nem kapcsol le.
Viszont alul a lapon az usb portoknál van két kondi és egy fet vagy Mosfet ami annyira melegszik,hogy rántottát lehetne rajt csinálni,a kondik mellette nem púposak!
A kérdésem az lenne,hogy ez lehet bios hiba esetleg bios chip hiba,vagy más gond lenne?
Köszönöm a válaszokat és az esetleges segítségeteket -
Tökmindegy
senior tag
Urak!
Tuningnál ,mit és hol kell megadnom a ramoknak,hogy stabilan működjön a gép.
Athlon II X4 630 as van benne,3,5 ghz ig kényelmesen megy ,de ramokra hivatkozva egyszer egyszer kék halál.
A ht-t visszavettem 4 re a ramoknak ddr2 400 at állítottam be, mondjuk a pci expressz sebességéhez nem nyúltam,(tényleg ott mit kell beállítani?) .
Ugye 14 a szorzó és 250 et adtam neki.
Előre is kösz a válaszokat. -
Pulee82
csendes tag
Üdv!
Egy ASUS M2N-SLI Deluxe lapom van. Frissítettem bios-t, hogy menjen benne a phenom x4 9550-es. Ez működik is miután kivettem az elemet a lapból. AI 10%-os tunninggal minden gond nélkül működik. Viszont van 2x1gb 800mhz-es ramom és 2x2gb 1066-os. Gondoltam kipróbálom, hogy kiveszem a 800asokat, hogy tudjam 1066-on járatni. Ez meg is történt, elindult, a biosban természetesen ganged-re állítottam, hogy dual channelben menjen.
Bebootol, feláll a win7 64bit, de random időközönkénk játétoknál kék halál, vagy page akármi hiba vagy memory valami hibával leáll. Ez csak 1066-os sebességen. Tudjátok-e mi a baj? -
Aku-Aku
tag
Sziasztok!
Ma bővítettem a gépem, processzort cseréltem, memóriát bővítettem és egy WI-FI kártyát raktam be. Az alalap maradt az eredeti M2N-SLI Deluxe.
Sajnos, azt tapasztaltam, hogy játék közben vészesen emelkedett az alaplap hőmérséklete.
Az ASUS PC-Probe II V1.04.19b programmal mértem, és eszerint felment 46 fokig.
Tudnátok tanácsot adni, hogyan lehetne megoldani a hőmérséklet csökkentését? -
steve24
aktív tag
sziasztok van egy ASUS M2N-E SLI alaplapom és 2X Kingston 1GB DDR2 1066 MHZ Ram és ugytudom hogy az alaplap 800Mhz attol még beletehetem az 1066mhz memoriákat ugye? csak 800mhz vel mennek?
köszi -
-
TCRSH
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdéssel fordulnék a hozzáértőkhöz.
1.
Adott egy M2N-SLI Deluxe alaplap, amit sikerült megölnie szobatársamnak működés közben egy kis statikus elektromos kisüléssel. Csak az alaplap halt meg, ha tápegységet kötök rá, automatikusan elindul a rendszer, de kb 2-3 másodperc után le is áll. Power switchre nem reagál semmit, kizárólag a tápegység főkapcsolójára. Nem találtam rajta elégett alkatrészeket... Esetleg van esély az alaplap élők sorába történő visszahozására?
2.
Sikerült hozzájutnom egy M2N32-SLI alaplaphoz, viszont Fujitsu Siemens változattal állok szemben. Minden teljesen jó, csak a bios nem üti meg a hagyományos verzió funkcionalitását, ezért frissíteni szeretném. Csak nem vagyok biztos abban, hogy jól jövök-e ki a dologból... Kompatíbilis lehet a hagyományos biosokkal?A válaszokat előre is köszönöm!
-
Florens
tag
Van valakinek GTX460 a lapban? Úgy megy, mint ahogy kell neki?
Mert nekem nem úgy megy! -
Florens
tag
Athlon II X4 640 nem volt a boltban, így Phenom II X4 945 lett belőle.
Eddig jónak tűnik. Teljesen stabil, bár érdekes módon a memória kezelés sokkal lassabb, mint a régi procimnál (X2 6000+). -
Kispotter
tag
-
krizso
tag
válasz
Kispotter #4032 üzenetére
Szia!
Az én procim nincs a listában és tökéletesen működik vele. Phenom II x3 720 BE.
Tettem fel képet is, nekem azért ezt ajánlották, mert szorzózár mentes és így a lap jobban ki tudja használni. Ahogy néztem, az 5001 biosban már lehet 1066mhz-es ramot is beállítani, ha ezt előbb tudom olyan ramokra cseréltem volna a régit. -
Florens
tag
válasz
Kispotter #4032 üzenetére
Természetesen a Phenom a jobb. A különbség annyi hogy a Phenomban van 6MB L3 cache, amitől valamivel gyorsabb az Athlontól, viszont szerintem nem gyorsabb annyival, amennyivel többe kerül. Nem beszélve arról, hogy nehézkesebb a beszerzése is a C3 rev. miatt.
A listából szerintem ez a két proci az amit érdemesebb megfontolni.
A kártyádhoz nem tudom elég lenne-e a két proci közül valamelyik is, viszont az tudom hogy a mostani procid nem elég (6000+?).
Az őskövület 6000+-tól gyorsabbnak kell lenniük még 2 magon is, szóval szerintem semmiképp nem járnál rosszul a cserével. -
Florens
tag
válasz
Kispotter #4030 üzenetére
Ezt sajna nem írják ki. Fel kell hívni a boltot, és megkérdezni hogy melyik van nekik. Az a baj hogy 3-féle létezik, de csak az egyik jó.
Ha minden igaz Athlon II X4 640-ből csak egyféle létezik. Én azt néztem ki, de eddig nem erősítette meg senki hogy működik-e.
Lehet én leszek az első teszter.C3 3.0 GHz 4x 512 KB 6 MB 2 GHz 15x 0.850 - 1.400 95 W AM3 November 4, 2009 HDX945WFK4DGM
-
Kispotter
tag
Sziasztok!
Sikerült megoldani az alaplap problémákat annyi volt h kellett egy BIOS reset magyarul kivettem az elemet meg visszaraktam.
Én pedig azt szeretném kérdezni hogy Asus M2N-SLI Deluxe alaplapomba belemegy ez a proci: Phenom IIX4 955 (HDX955WFK4DGM),3.2GHz,95W,rev.C3,SocketAM3,Quad-Core
Itt [ebben] a listában szerepel, de nemtom, hogy menne-e vele.. Valamit hogy ügye nekem msot a 1804-es Bios van fent ami 2010.09.21-ei de ez a proci mellet az 5001-es Bios áll,de viszont az 2010.04.14-ei. Most azt szeretném kérdezni, hogy akkor működne ez a proci a 1804-es BIOS-sal emrt ügye az az még újabb mint a 5001-es? Vagy ez enmígy működik?
Köszönöm a válaszokat minden esetre előre is!Florens: itt itt van szóval szerintem működnie kell..
-
Florens
tag
Sziasztok!
Próbálta valaki Athlon II X4 640-el az M2N-SLI Deluxe lapot?
-
Kispotter
tag
válasz
Kispotter #4025 üzenetére
Na sziasztok!
Sikerült találnom az alaplapomhoz BIOS-t frissítettem is kiírtam DVD-re ASUS e Flash-el csináltam. A frissítés tökéletesen végigment, mikor reboot volt ment szépen először beadta az alaplap képét meg hogy del setup.. tab boot manager majd csippan utána fekete képernyő és csak egy kis vonalka villog szépen a bal felső sarokba. Ilyenkor mit lehet tenni?:S Olyat halottam, hogy ezt a lapot nem lehet elrontani frissítésnél, mert valahogy vissza lehet állítani.. Most mégis? Holnap nagyon kellene a gépNem hiszem el mindjárt sírok:'(
-
Kispotter
tag
Sziasztok!
Biost szeretnék frissíteni M2N-SLI Deluce alaplapom van Nforce 570-SLI Chipkészlettel és nem tudom frissíteni a BIOS-t. Azért szeretném mert 2007 es van rajta el kéne neki már a frissítés. Asus oldalán az én alaplapomat meg se találom csak hasonló van. Most akkor honnan szedjek hozzá BIOS-t? -
Kispotter
tag
És mégeggy valami.
Ügye most vettem a gépembe a HD5770-át és az a probléma, hogy mikor elindítom a gépet mikor bootolna be azelőtt vagy 10 x újraindul kép semmi nincs és akkor a 10. után csippan egyet és kiadja ezt:
Rányomok az f1 re és utána szépen megy tovább működik tökéletesen minden. Miért csinálja ezt? Lehet BIOS-t kéne frissíteni? Nekem még az eredeti van.. -
Kispotter
tag
Sziasztok!
Szerintetek ha megvenném a legjobb procit amit lehet kapni ebbe az alaplapba 940 Black edition, kitudnék vele hajtani normálisan egy HD 5770-t?? -
ravensky13
tag
válasz
Kispotter #4018 üzenetére
Hali igaz nekem M2N32-SLI Deluxe van, de ha jól tudom akkor a 2 lap között a lényeges különbség az, hogy a 2db PCI-e slot az enyémen 16x/16x a tiéden meg 8x/8x...szóval, ha a ramok "egyformák"(nem csak méretben, hanem gyártó és tipus is megyezik) és ha az azonos szinű slot-ba rakod őket és ha biosban nincs letiltva akkor IGEN mennie kéne!!!
Különben az a tuti ha post-screen-nél kiírja h Dual-Channel...akkor tuti jó -
Kispotter
tag
Sziasztok!
Egy kérdés:
Szerintetekez menne az alaplapomba Dual channelbe??
Alaplapom: Asus M2N-SLI Delux.
Mert megnéztem a leírását az alaplapnak van egy lista, hogy milyen ramok mennek bele Duálba és ez nem szerepel benne. Vagyis igen de az 1 Gigás változata.. Szerintetek menne vele? -
Fiddy
tag
sziasztok. Win7-et használok, és az alaplaphoz kapott wifi kártyát nem tudom beállítani, hogy működjön, volt esetleg valakinek ilyen jellegű problémája?
-
krizso
tag
Sziasztok!
M2n sli deluxe lapom van, frissítettem 5001 biosra. Phenom II x3 720 BE procit tettem bele és szépen fut vele a gép!Jelenleg csak a szórzót állítottam 16x-osra, az fsb-t 200-on hagytam. 2x2 gb Patriot extreme 800-as ramok vannak benne. Ez így jó beállítás? 32 fokos így a proci. ACfreezer 64 pro hűtő van rajta. Vagy FSB-t is kell emelnem, ha kicsit tuningolni akarom? Mindent auto beállításon hagytam.
Hagyhatom 3200-on a procit huzamosabb ideig? Vagy esetleg bír többet is ez a proci?Üdv:
Krizsó -
Nimda
addikt
-
johnny5
csendes tag
Helló mindenkinek!
Van egy Asus m2n sli deluxe alaplapom. Proci update előtt állok(x4 925 v. 945 majd amilyen lesz). Na most a legfrissebb bios hozzá az 5001 viszont csak beta állapotban van.
Próbálta már valaki? Nyugodtan felrakhatom? Mert asszem itt olvastam a fórumon hogy béta bios felejtős várjuk meg a véglegest. Érdemes még ezzel foglalkozni vagy inkább már a procival együtt a lapot is jobb lenne cserélni?
-
istvan69
csendes tag
Sziasztok!
Asus M2n-sli alaplapom van, jelenleg egy athlon 64 x2 4000 procim van benne lehetne ezt még valami jobra cserélni??
Segítségeteket előre is megköszönve: istvan69 -
Taoharcos
aktív tag
Van egy M2N-E SLI lapom. Az ASUS oldalán nem találok hozzá win7 64bit-s audio drivert. A win7 ugyan felismeri és müxik, de csak tök alap módon. Ráadásul egy idő után elkezd zúgni-sisteregni. Újratelepítés utám meg jó. Hol találnék hozzá drivert?
-
fordosgyula
csendes tag
Sziasztok!
Van egy M2N-e sli lapom ebben figyel egy 4200+ os jószág. Most szeretném kicsit fiatalítani a processzort. Mit ajánlotok? Nagyon várom a segítséget, új proci érdekelne a legjobban, ha még az lehetséges.
Köszi előre is. -
<cafat>
senior tag
válasz
BenJoe80 #4002 üzenetére
thx, már találtam, holnap megyek érte pestre
(új lap)
ezért gondoltam hátha javítható valahogy és gyorsan megpróbálom még ma.. de úgynézki esélytelen, már mindent próbáltam... sztem ez meghalt
csak fura h voltak már ilyen hülyeségei de eddig mindig vissza tudtam hozni.. de most nemami a legjobban idegesít h azért halt meg 3 év után mert 1 héten keresztül 1ált nem volt bekapcsolva? lol .. ha valaki mondjuk naponta bekapcsolta volna pár órára míg nem vok itthon, akkor meg lehet h most is működne?
kicsit röhejes...
-
BenJoe80
senior tag
válasz
<cafat> #4001 üzenetére
Hát ez tényleg furcsa... akkor passz... ne haragudj, de erre nem tudok jobbat mondani, mint amit te, hogy valszeg alaplap hiba. Mármint az olvasottak alapján és abból kiindulva, hogy elfogadjuk, hogy a tesztelések helyesek voltak.
Hát sok sikert és kívánom, hogy mihamarabb találj egy megoldást!
-
<cafat>
senior tag
válasz
BenJoe80 #4000 üzenetére
semmit se látok
(csak ha felkapcsolom a villanyt
)
de amúgy tényleg semmit, tök sötét monitor, semmi válaszreakciója nincs a gépnek, bekapcsolás után szokott 1et csipogni, most ez sincs, csak pörög, biosba ha már be tudnék lépni az 1 álom lenne ...
mikor 3 napig nem volt bekapcsolva dettó ilyen baja volt, akkor kivettem a bios elemet, és újra beraktam, utána adott képet, majd beléptem biosba és visszaállítottam mindent
de most totál semmi reakció, felpörög azt ennyi
vid karim meg elvileg jó még, szintén azt mondták másik gépben adott képet
csak én nem hiszem el teljesen míg nem győződöm meg róla én is, majd valszeg akkor derül ki ha veszek új lapot
mindent beteszteltek és ment külön
a lapnak meg nem tom mi baja lehet.. javítható 1ált, v hagyjam a francba és vegyek újat?
meg az is vicces h attól hal meg h nincs bekapcsolva...nem is tudtam h ennyire foglalkozásigényes gépet vettem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest