Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- IoT-piacra fókuszáló csúcsmagot tervezett az ARM
- Lenovo LOQ 15 gamer notebook: árverseny a középkategóriában
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
Én 8 ezernél olcsóbban azóta se láttam, aukciósat meg végképp irigyellek benneteket
-
kiscsáko
tag
Na megjött az a6-om ebay-ről. Esetleg valaki dokumentálta a cserét? Mik a buktatók? Miket ne törjek le?
Sajna csak szombaton lesz időm a cserére, de addig szívesen elolvasok, megnézek bármit, ha valakinek van valami tapasztalata, leírása hozzá -
Lacuss20
senior tag
Semmi féle klón reg nem vagyok
csak nem értetem ezt az apróságot
-
Lacuss20
senior tag
Mennyibe is fájt neked az a gép?
-
válasz
->Raizen<- #5390 üzenetére
Tehát sokkal jobb mint a K53TA...
-
Tekmen
aktív tag
válasz
->Raizen<- #2288 üzenetére
Milyen beállításokon játszol vele?
-
Tamarel
senior tag
Ha jól emlékszem piszkáltam az ini fájlt, mintha az egyik APM érték nem 255 lett volna (= energiamenedzsment teljes kikapcsolása). De ez nem biztos.
Itt az enyém, hasonlítsátok össze.FirstRun = 0
AC_APM_Value = 255
DC_APM_Value = 255
AC_AAM_Value = 254
DC_AAM_Value = 128
AAMEnabled = 1
APMEnabled = 1[ Szerkesztve ]
-
Tamarel
senior tag
A winyó parkolása át van állítva? quiethdd-t futtatod?
http://www.ngohq.com/news/19805-critical-design-flaw-found-in-wd-caviar-green-hdds.html
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
Attól hogy az asztalid is 5400rpm még nem feltétlenül lesz ugyanakkora a sebességük
A bootolás amúgy ezzel a vinyóval nem lesz sokkal gyorsabb, akármit is teszel fel, ez ilyen. Viszont ha a rendszer használatakor is lassú, akkor ott inkább az lehet, hogy fut valami háttér process ami visszafogja a gépedet. -
xigris
őstag
válasz
CsuBaKamBra #5367 üzenetére
Bevallom őszintén én csak az eszközkezelőben nézem van e valami hiba ha nincs akkor nem is rakok fel más drivert így a tuchpadé sem került fel
-
CsuBaKamBra
tag
A lassulás közvetlen a driverek feltelepítés után jelentkezett akkor értelemszerűen valamelyik okoz valami hibát.Próbáltál már kiiktatgatni egyet egyet közülük??
Pl. nálam a tuchpad driver az asztal betöltése előtt instant Blue Screen-t eredményezett(több verziója is)
[ Szerkesztve ]
-
xigris
őstag
válasz
CsuBaKamBra #5365 üzenetére
Én is így gondolom ezért felraktam egy win7 starter verziót mert csak az volt nálam a melóhelyen de ezzel egész elfogadható a sebbesség habár a bootolás nem lett sokkal gyorsabb.
Nekem is az otthoni gépemben egy 1500gb 5400rpm-s vinyó van de az is gyorsabban tölt pedig azon van program bőven -
xigris
őstag
Sziasztok egy kis segítségek kérnék nálam van egy asus k53t laptop win7 sp1 home premium(eddig is ez volt fent és szépen ment) van rajta amit tegnap előtt telepítettem fel.
Minden driver rendben de iszonyúan lassú már nem tudom mit kezdjek vele
A rendszer is lasson áll fel legalább 1 perc mire az asztal megjeleniik és még ott is tölt
Köszönöm előre is
Drivereket innen szedtem le [link][ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
Meguntam ezt a csíkozós témát nagyon
. Letöröltem a 12.8as drivert, és visszaraktam a chipset drivert az ASUS oldaláról. Tudja valaki, hogy mi a különbség a chipset driver és a 12.8 között?
-
Lacuss20
senior tag
Most le frissítettem 12.8 ra, de nekem továbbra is vannak elő beállítások
-
Torry
addikt
válasz
Lacuss20 #5354 üzenetére
Megtenné nekem valaki, hogy játszik ablakos módban valami gémmel, közben pedig kiteszi jobb szélre a hwinfo-t és nézné, hogy változik-e a cpu sebessége?
Valahogy [link]
Nagyon nagy segítség lenne, mivel nálam valamiért 3d alatt ugrál a cpu sebessége. Throttling nem lehet, mivel 75 fok a max és nálam 83 körül indul a throttling.Lacuss: COD2 nekem is be szokta rendesen fűteni a gépet.
-
Lacuss20
senior tag
Pár perce úgy döntöttem játszok már egy pár kör CoD2-őt ( Call of Duty 2).
Eddig 2.5 Ghz- en ment a proci 1.0625V feszültséggel hónapok óta holt stabilan mindenféle játék, terhelés alatt.
Tegnap feldobtam 1.0625 V mellé 2.6Ghz-re.
Strongholdot, DIablo III- at játszottam semmi baj.
Az imént elindított CoD2 mire betöltött a szerver és a pályát kezdte volna tölteni kivégezte kék halálXD
-
Lacuss20
senior tag
Tudok magamnak rendelni ebayról, nem arról van szó.
Mindössze arra voltam kíváncsi ugye, hogy miként lehet olyan olcsón hozzájutniÍgy már tudom köszi!
[ Szerkesztve ]
-
krypton
senior tag
Aki már pasztázta újra a notit, vagy tervezi újrapasztázni megosztaná velem a véleményét, hogy szerinte milyen vastag hővezető lapok vannak a GPU memóriájánál? Nem tudom eldönteni, hogy 1mm-es vagy 1,5mm-es kell
.
-
krypton
senior tag
Nekem gyárilag 1,4-hez 1,0125V tartozik. Jelenleg 1,075V-on és 2,3Ghz-en tesztelgetek, eléggé jól. Az A4-em ugyan ezen a feszültségen 2,5Ghz-et hozott, de ugyebár csak két magon. Köszi a táblázatot. És az alacsonyabb órajeleket te hogyan undervoltoltad? Nem akarod megmutatni a K10STAT profilodat
?
Szerk.: És eddig Prime95 alatt a maximum hőmérséklet 76,3 volt, egy pillanatra.
[ Szerkesztve ]
-
csubbaka
tag
egy kis reklám randras kollégának
,szívesen segít bárkinek ebay-es rendelésben,itt a hirdetése, én is vele fogom intéztetni az a6-ot.
-
Lacuss20
senior tag
Engem érdekelne, hogy miként tudtok 6-7K ért elhozni egy A6- ost ebayen postával együtt!
-
krypton
senior tag
válasz
Alexios #5311 üzenetére
Nekem is megjött a héten az A6-os, be is szereltem tegnap délután. Újra kellett telepítenem a Windowst, mert kékhalálozott. Még nem volt időm tesztelni meg tuningolni.
Régi A6 userek megtudnák velem osztani a K10STAT beállításokat? Nagyon jól tudom, hogy nálam nem biztos hogy fog működni, de lenne miből kiindulnom
.
-
kiscsáko
tag
sziasztok!
nincs valakinek elfekvőben egy a6-os cpu-ja?megvenném kilóra
-
Lacuss20
senior tag
-
Orlin
addikt
Víruskereső nincs beállítva ütemezve sem a defrag program.Ezért érdekes,mert pl bekapcsolom kicsit netezek majd hagyom és max csak zene megy akkor el kezd pörögni.De nem állandó jelenség.
Megnyitva hagyom majd a feladatkezelőt hátra okosabb leszek és mikor pörög megnézem milyen progik fútnak. -
Torry
addikt
Valaki pls nézze már meg fusion tweaker-ben, hogy NB P0 és P1-nél milyen feszültség/voltage van.
Olyan gondom van, hogy nem tartja fixen a bus speed-t, szóval folyamatosan ugrál a cpu sebessége. -
Ronam
addikt
Igen, az UMA kivételével minden drivert telepítettem a gyári cd-ről. Windows 7 kompatibilitási módban indítottam a telepítőt, így sikerült mindent felrakni. Milyen Win8at használsz? A trial Enterprise verziónál nálam sem működött rendesen, MSDN-es Win8 Pro-nál viszont megy rendesen, elég furcsa
.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Miért lehet ha mondjuk békén hagyom a notit és csak zene megy vagy mondjuk torrent fút csak.Egy idő után elkezdi pörgetni a ventit,pedig semmi megterhelő progi nem megy...
Amúgy mitől függ,h mikor indul el a nagyobb hűtés a gépben?Úgy gondoltam ha dolgozik rajta az ember vagy nagyobb programot futtat akkor indul el... -
Ronam
addikt
Igen, nálam ment tökéletesen, viszont ez a csíkozás az agyamra megy már
. Egyszerűen nem tudom, hogy mitől van. Drivert csak egyet tudok felrakni, a 12.8at, mivel a Win8 mást nem támogat, de nem hinném, hogy majd az új driver megoldja ezt a problémát. Jó lenne rájönni, hogy mitől jöhet ez elő.
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
Használ valaki Windows 8at? Felraktam a 12.8as drivert, egy ideig minden ok volt, viszont ma megint elkezdett csíkozni a képernyő. Windows 7nél csak akkor csinálta, ha alvóból visszakapcsoltam, de Win8 alatt előjön magától is a csíkozás. Eléggé idegesítő
, nem tudja valaki mit kéne kikapcsolni, hogy ne csíkozzon? Nem igazán szeretném megint visszarakni a 7et, ha már van original 8am
. Keresgéltem google-n, de nem találtam semmi erre vonatkozó infot.
-
CsuBaKamBra
tag
válasz
CsuBaKamBra #5312 üzenetére
a probléma megoldva
-
CsuBaKamBra
tag
Most frissítettem a catalyst ot 12.8 ra minden jól ment (nem úgy mit múltkor az 12.7 nél ahol rendszer visszaállítás segített egyedül),de most sem minden fenékig tejfel, mivel maga az AMD Vision control center egyszerűen nem nyílik meg!
így azért nem maradhat
Esetleg van valami javaslatotok? -
Alexios
veterán
Most vettem ebayről egy a6-ot szállítással együtt 7kért, kíváncsi leszek a változásra
-
Tamarel
senior tag
UHS-I SD kártyát próbált már valaki a beépített olvasóban?
-
Ronam
addikt
Tudja valaki, hogy mi az az AMD UMA a gyári driver cd-n? Windows 8 alatt nem igazán akar települni. Próbáltam kompatibilitási módban, de úgysem megy.
-
cashzoli
aktív tag
Sziasztok!
Több topikban is próbálkoztam már, hátha ti okosabbak vagytok és tudtok segíteniÚj vagyok az SSD-k világában, nem tudom, hogy milyen fajta/típus/méret kell... Sokat fogok utazni, emiatt kellene valami, ami nem olyan sérülékeny mint a HDD (séta-vonat-bkv, táskában lesz télen-nyáron a laptop szinte minden nap).
K53SV-SX055D laptopba kellene (W7 Ultimate 64 bit, a spec.-től eltérően 8gb ram).
Ilyen merevlemez van benne, ez alalapján ki tudjátok találni, milyen csatis kell?Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Tamarel
senior tag
Van új wifi driver:
http://www.atheros.cz/atheros-wireless-download.php?chipset=31&system=6 -
Tamarel
senior tag
A ram 6ról 8 gigára bővítése is érezhető volt, gondolom mert így garantált csak a teljes párhuzamos használat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó DELL Latitude 7400 - 2-in-1 -- 14" -- Intel i7-8665U 16GB RAM 256GB SSD Érintőkijelző
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Ideapad Gaming 3 15ACH6 27% 15.6'' FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512 + 1TB magyar vbill gar
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar