Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
S-eye
senior tag
válasz
takkert #6725 üzenetére
Asus holnapról ha szeded, akkor szerintem minden rendben lesz. Catalystot pedig az AMD oldaláról keresd. Ha Win8-hoz kell pár driver, akkor kicsit tovább kell keresgélned.
-
Bastee
tag
válasz
takkert #5095 üzenetére
Nagyban befolyásoló a memória mérete, sebessége. Az is, hogy 1 v. 2db modul van bent. Sokat fejlődött a világ, de a két RAM még mindig szerencsésebb. Az A8 mellé szoktak gyorsabb RAM-okat pakolni, és nem tudom a méret megegyezik-e de nem mind1, hogy 3-4-6 vagy 8GB van egy gépben.
-
Torry
addikt
válasz
takkert #4709 üzenetére
Első körben várd meg amíg minden frissítést szépen feltelepít, aztán:
1. Legfrissebb amd chipset driver
2. Mobility Radeon driver, itt is mehet a legfrissebb, de van aki fps csökkenést kapott, a 12.1 tuti, hogy jó, csak figyelj, hogy MOBILITY legyen
3. Asus ATK Package (gyorsgomboknak)
4. Touchpad driver
5. Asus Sonic Focus (hangszórók beállításához)Ezek a legfontosabbak, a többit telepíti magától a win7.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
takkert #2891 üzenetére
Én úgy csináltam hogy win7 update-t használva teljesen felfrissítettem a rendszert előtte az asus driver cdről mindent feltelepítettem. Az asus live updatét soha nem használtam.
Én egyedül az asus chipset drivert frissítettem a 2011 decemberire meg az amd vga drivert a 11.12-es whql verzióra. Nekem is fekete marad a képernyő egészen a windows üdvözlő képernyőig azért mert a hdmi kábel rá van dugva a notira ha nincs látom az asus feliratot amikor bekapcsolom a notebookot.[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz
takkert #2667 üzenetére
Windows 7 ultimate 64 bit ajánlott a k53ta notiknak már.
Haverom az asztali gépébe cserélt pár dolgot és igen csak lassú volt neki a windows 7 home premium 32 bit. 2 magos procit athlon x2 (am3) és 4850 512 mb vga karit tett bele.
Aztán felrakta a windows 7 ultimate 64 bitet és begyorsult neki minden a battlefield 3ba 2x több fps-e lett nem vicc.(#2691) szemmelver:
A nfs RUn ha csak a 6650 vga-t használtam akadás mentesen szaladt.
Nem csak nálad problémázik a dual graphics.
Nálam a legjobban a serious sam 3-nál működik meg a dirt2-nél dirt3-nál a többi játéknál kikapcsolom a dual graphics-ot.
Én nem használok catalyst application profilest.[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz
takkert #2548 üzenetére
Azért annyi mert nem ssd van a gépedben.
Azzal úgy 18 mp alatt jönne be íme a tesztem: [link]
Szerintem nem gond az a 3 perc.
A feladatütemezővel letilthatod azokat a programokat amiket nem szeretnél hogy elinduljanak a windózzal. Vagy az msconfig paranccsal is. Így nyerhető egy kicsi gyorsulás.[ Szerkesztve ]
-
Hatvan9
senior tag
válasz
takkert #1714 üzenetére
AMD drivert a CD -ről kis is hagyhatod mert egyből a legfrissebbet érdemes felrakni.AMD system monitort még amit érdemes mert látod melyik GPU megy.Asus K53 oldalán tudod letölteni meg mást is ott találsz .
#1724 gepman:
Üdvözlünk a klubban!#1730 Gempas 70:
Kicsit gyanús de ha biztos vagy a forrásban akkor nagyon jó vétel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardcore pizza és kenyér topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- LED világítás a lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P53 15.6" 4K OLED érintő i7-9850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14 OLED/Ryzen 7 5825U/16GB/512 SSD, 1,5 év gari
- Eladó DELL Latitude 7400 - 2-in-1 -- 14" -- Intel i7-8665U 16GB RAM 256GB SSD Érintőkijelző
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS