-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbalint987
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem egy ASUS G752VT notebookom, ami a következő hibát produkálja. Naponta 3-4x a 3 monitorom közül valamelyiken az alant látható képhez hasonlóan becsikozódik a kép. Annyira minimális ideig csak, hogy éppen észreveszem, de egy szempillantás alatt vissza is áll az eredeti kép. Legtöbbször egyszerre csak egy monitoron csinálja ezt a hibajelenséget.
A monitorok:
1. Lenovo LT2252PWA (DVI-HDMI kábellel összekötve)
2. Notebook saját kijelzője
3. AOC U2879VF (DP - miniDP kábellel összekötve)Még egy kiegészítés: Az AOC monitor csak DP-n keresztül megy ezzel a géppel. HDMI-vel az AOC az x+1. géppel is probléma nélkül megy (tehát még egy 10 éves vas is meghajtja, csak ez nem), ezzel a géppel viszont kékhalálokat (valami hasonló technikai info.-val) produkál. A kékhalálozást megpróbáltam egy csomó driverrel, egy új OS-sel illetve cserekábelekkel megoldani, nem jött össze.
1. kép: Lenovo monitoron (idle állapotban)
2. kép: Saját kijelző (éppen a fenti képet nézegettem rajta)
3. kép: Saját kijelző (bejelentkezéskor)Mit gondoltok?
(duplikált hsz., eredeti itt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- 11gen i5 ös HP 17-cn0800ng laptop
- Hp Zbook Studio G8 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest