Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
addikt
Te ma vagy itt először? Lackó elvtárs már hónapok óta (ha épp nincs kitiltva) csak fikázni jár minden topikba ami nem LMU vagy netán olyan hardvert merészel pozitívan jellemezni ami neki nincs.
Érvelés, értő olvasás nem sajátja, tények ritkán zavarják, a mentális egészség kímélése érdekében a legjobb ignorálni.
-
Tósoki
csendes tag
Tisztában vagyok mit jelent az effekt szó. Azt is mit jelent a FFB effekt. A lézer szekennelt és modellezt pályát is tudom értelmezni.
Részemről ez a téma lezárva. Egy csoportban megosztjuk a tapasztalatainkat és nézőpontokat. De Te csak ide bedobsz néhány mondatot mikor visszakérdezünk tovább vinnénk a gondolat menetet akkor meghátrálsz, értetlenkedsz... -
Lac-coo
őstag
Bakjer. Ez komoly? Meg a játék is effectnek írja kicsit gondolkodj már....! Pl nincs modellezett ut, igy nincs min döcögkön, ezert triggerek vannak rakva az útra, ha átmész rajta lejátszik egy meghatározott ffb effektet... razókő, abs , stb.... Nem egy urtechnika , amióta létezik AC mindig ilyen volt....
-
zsozsa74
őstag
Szerintem is a legtöbb gép nagyon alulkormányozott. Porschénél különösen érezhető.
Viszont az utcai gépek egy része szerintem már most szenzációs. A Honda NSX-en annyira jól érezni, hogy azt Senna segítségével hangolták.
"Élesen" lehet vele menni, mint egy igazi versenyautóval.
Jah, LMU-ban meg elég gáz most az új LMP3-aknál ez lassú tempós hiba. Egyszerűen az autó eleje betapad, hátul meg hipp-hopp elveszik a tapadás. Néztem Jardier egyik versenyét, ezzel ment és pörgött vele, mint a láncoskutya. Pedig ugye ő nem az a típus. Mondta, hogy jelezte ő is a fejlesztőknek, akik ígérték, hogy hamarosan javítják. Amúgy ki lehet setupolni, de akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- World of Tanks - OFF topic
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest