- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
addikt
Olyan fasza, hogy a
bosst nem tudom legyőzni, és mentésem sincs korábbról.builder -
GalaHU
addikt
válasz
Dark Archon #896 üzenetére
Sejtettem, hogy a fesztiválokkal csak a baj van...
Amúgy egy gyorsutazás is segít...
-
Nálam is ez van, de nem csak játékindításnál, mindegy egyes betöltéskor. Állítólag a Yule fesztivál bugos, ha ott részt vettél a piálós játékon. Kajak benyomva tölt be mindig... meditálás segít, az az animáció hamarabb lefut, mint a 0,5-1 perc, mire kijózanodik a karakter. Amúgy nem poén, rohadt idegesítő.
-
melega
őstag
Srácok tudom a csoport nem off jelleggel létezik.
Viszont tudtok olyan helyet ahol Assassin'S Creedes pulóvert jelmezt kabátot, pulóvert tudok venni utánvéttel nem 70-100 000 Ftos nagysgárendben?
Mivel bankszámla számom nincs így bankszámlára nem tudok vásárolni.
A másik kérdésem, ha nem Csongrád-megyében tudtok olyan varrót aki a wish, inlightbox által hirdetett Assassin's Creedes cuccokat nem 50-100 000 Ftos nagyságrendbe varja XLest vagy XXLest? 180cm körül vaqgyok és 80 kg fölött.
Valhallás cucc is jó.
Tudom tilos a varez, de a gyakorikérdéseken nem válaszonak nekem.
Ti viszont rajongók vagytok, gondoltam hátha tudtok nekem tanácsot adni.A jófogáson se találok. -
redXIII
senior tag
Sziasztok. Megvettem most akciósan a játékot. (One X) Asgardban random kifagy a komplett game. Más is tapasztalt már ilyet, vagy a vinyóm haldoklik? (Külső vinyóra van telepitve)
-
pigster
senior tag
Sziasztok!
Az Ultimate Edition berserker cuccok megszerezhetők simán a játékban is? Jók egyáltalán valamire?
-
paltom
tag
Vàrok egy nagyobb akciót, immortals olcsóbb pedig szinte egyszerre jelent meg, nem is értem...
-
VTom
veterán
Akit érint: PS store-ban 17K az alapjáték, 27K a Gold, 32K az Ultimate edition.
-
taught
csendes tag
Köszi a választ, azt hittem valami helyi probléma de ha ez másnál is jelentkezik akkor elengedem.
A közelség abszolút így van ahogy mondod: épp tegnap raktam ki TV-re és ott folytattam. Így nagyobb távolságról nyomát sem láttam ennek. Nyilván ha monitor előtt ülök akkor jelentkezik ez.
-
nubreed
veterán
A játék grafikája messziről gyönyörű, áll leesős, a fényeket, színeket nagyon eltalálták, de ha ráközelítünk a dolgokra, rengeteg az alacsony felbontású textúra, amit te is tapasztalsz, erre már én is panaszkodtam novemberben, mikor elkezdem a játékot. Ez nekem akkor eléggé lelombozó volt de túl kellett lépni rajta, nagyon remélem, hogy előbb-utóbb lesz hozzá egy high res texture csomag.
-
GalaHU
addikt
A BlackFlag-et én is is ki akartam maxolni, de amikor az egyik legendás ellenfél hajó egy Sloop sebességével és fordulékonyságával volt felvértezve ugyanakkor fullos Wargalleon fegyverzetet viselt, úgy gondoltam túl rövid az élet ahhoz, hogy minden újratöltésnél a készítők szűk családi körét szidjam...
-
kalozhun100
őstag
Nekem videok alatt leesik az fps 30-40 körülire és ilyen darabos a háttér az új patch óta. 0x20101904 hibakódú hibát indítasnal meg mindig kiírja.
-
melega
őstag
Ja még annyi hogy a Black Flagat is letöltöttem.
A hajóm páncélzata, fegyverzete, és a szigony felszerelés fejlesztése 100% os volt.
Az elit cuccok megkereséséhez rengeteget youtuboztam és mind meglett.
Nekem sokkal jobban adta mint a Rouge, kedvenc assassin és hajós játékom lett.
A legendás hajókat az összeset elsúllyesztettem.
Jó móka volt számomra az ellenséges hajók kifosztása megcsáklyázása.A tengeri erődöket az összeset elfoglaltam, az assassin's megbízásokat mind a 30 at megcsináltam.
A tengeren még a végén egy holland hajót is védeni kellett.
A fősztoival párhuzamosan csináltam az egészet.A víz alatti hajóroncsokat is kifosztottam,jó nehéz volt a cápák miatt.
Nekem a kedvenc AC játékom lett, és a kedvenc nyilttengeri hajós játékom.
Nektek melyik a kedvenc AC játékotok?
-
melega
őstag
Srácok nálam a háromkulcsos ládák kinyitogatását és a beszélgetős mellékküldetések felétől eltekintve minden kész a kill the order menű is az összes boss lenyomva
Az Odysseyt letöltöttem ott is néhány mellékküldetést kivéve minden kész az Atlantis dlc és a Bloodline dlc is tökre kész területeik teljesen kipucolva kultisták mind fölszámolva 2 túlélő volt köztük a főnök és Cassandra, jó döntéseket hoztam legjobb befejezésekhez.
-
taught
csendes tag
Miért néz ki így a környezeti textúra? Pixeles és alacsony felbontású pedig a World Detail és az Environment Textures is High-on van. Amúgy szépen fut, bár csak 45-55 FPS-el de nincs semmi egyéb panasz.
CPU: AMD Ryzen 3 3100
GPU: RX 580 4 GB
RAM: 16 GBA grafikus drivert most frissítettem, és azzal is ugyanilyen.
A játék is a legfrissebb verzió, tegnap szedtem le Ubisoft Store-ról. -
VTom
veterán
válasz
kalozhun100 #873 üzenetére
Az igen baráti ár érte
-
noxon
őstag
Helló, téli akciós a Vallhalla, bár csak gyenge 17%, de vajon a 20%-ot rá lehet kérni?
-
Vikus
tag
válasz
hdekakas #869 üzenetére
Nekem sikerült mindegyik, az tény a tehenesnél a srácot nehéz volt rávenni az uccsó feladatra.. A hordósnál meg térképen kívűlire vitte a mission ikont, azt hittem már vissza kell menni Norvégiába, amikor a banditákról volt szó, utána nehezen találtam meg az emberünket.. De meglett azért.. 🙄
-
hdekakas
senior tag
Ja, tele buggal!
Nekem a hordó vivő küldetés során a hordó beleesett a tóba, és onnan már nem tudom felvenni többet. A tehén ölős küldetés után meg a gyerek nem hajlandó megmozdulni velem, hogy elkísérjem a megadott pontra. Gyalogosan fél métert jön és utána semerre, lóháton meg két lépés után leugrik. Úgyhogy ez az event is 'jósikerült. -
Vikus
tag
Elindult a "Yule Fesztivál". 20 napig van az event, ha valakit érdekel. A faluban van, kicsit átváltozott, vannak kisebb mission-ök, amikért tokeneket lehet szerezni, amit a fesztiválon lévő csákónál be lehet váltani set itemre, kozmetikai cuccokra meg fegyóra. 😉
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Ha jól tudom a Ubisoft tervezte, hogy cross-platform lehessen vinni a mentett állásokat. Ez működik már a Valhallánál? PS4-en kezdtem, ha esetleg váltanék PC verzióra előlről kéne kezdenem, vagy tudnám folytatni ahol abbahagytam?
Vagy ilyet sose csináltak? -
GalaHU
addikt
Nos, úgy tűnik amit megnyertem Asgardon azt buktam Lundenben...
A 3 koldusos farming nem működik többé!
-
VTom
veterán
Úgy érzem, a mai patch-csel megkapta az íj az adaptive trigger támogatást PS5-ön
-
Vikus
tag
Nem tőlük rendeltem, megnéztem visszamenőleg is, sajna nincs.. Hát ezt akkor benéztem, azt hittem az ultimate-ben alapba benne van. Mindegy. Utólag bele szokott kerülni season pass-ba? Vagy ez csak nagyon pre-orderben működik? Max ha nagyon felhúzom magam berántom 5 euro-ért, bár igazából így se volt olcsó a game, nemhogy még plusz fizessek 1 órás küldiért..
-
Vikus
tag
Nekem PS4-en leszedett egy 5 gigás pakkot már. Eddig nagy változást nem érzek. Biztos van. Csak nem nálam..
Nekem ami eddig bug, de lehet aztán majd amire végigviszem változik. Remélem...
Az egyik legendás állat (nyugaton a nagy maci) konkrétan 1x bedobta, mikor megtaláltam, de hamar kiszedett. Azóta akárhányszor próbálnék visszamenni kicsinálni, nincs a helyén...
Másik. Nekem az ultimate verzió van. Elő volt rendelve, season pass-al meg minden jósággal. Viszont azt a Berserker-es küldit a mai napig nem dobta be. Lassan már fullos a falum, de még mindig nem adja, pedig elvileg mikor odaérek már be kellett volna dobni.. Vagy mondjatok valami biztatót!Mikor kéne nekem azt megkapnom?
Nagyon remélem a mostani patch-el nem fog eltűnni a berserker-es set-em, mert igaz nem az van most rajtam, de a múltkorinál csak úgy gondolt egyet és eltűnt. Mindennel együtt. Akkor vettem észre, hogy a hajóm visszaállt az alap kinézetre. Persze kimentem a store-ba, vagy a menübe keresgéltem, hogy megvan-e még az "owned" rész, akkor visszaadott mindent, mikor láttam, de mondanom se kell, hogy nagyon örültem, mikor fullosra volt már fejlesztve és visszakapom "alapként". A sok alapanyag persze ami ráment, az lecsó... -
VTom
veterán
Fú gyerekek, 6 órám van a játékban, de olyan szinten megvett a hangulata, grafikája, játékmechanikája, a kincskeresések, a mellékküldik...
Még csak Norvégiában nyomulok, de most értem el Stavanger városába, keresgetem az államat.
Eszméletlen részletes, és gyönyörű a játék.Azt hiszem nagyon sok órát fogok belepakolni, de csak sétálgatok mindenfelé, és nézelődök. Engem megvett megint a Ubi. Remélem mire elérek a bugos részekhez, javítják őket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest