- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
Nem hozzám szólt a kérdés, de azért megválaszolom
1. Origins - Nekem ez volt AZ Assassin's Creed. Minden részét végigjátszottam, volt, amit többször is (kivéve a Rouge-ot, mert bugos volt a felénél, és a Syndicate-et, mert nem tetszett) és az Origins volt az ultimate lopakodós assassin-os játék nekem. Összesen kb. 100 órám van benne, 2 és fél végigjátszással.
2. Odyssey - Nem nevezném assassin's creed-nek, inkább egy ógörög kaland RPG, annak viszont baromi jó. Rengeteg a tennivaló, feladatok, küldetések, gyűjtögetnivalók, fejlesztések.. Nagyon jól össze van rakva, 230 órám van benne, platináztam PS-en, az Atlantis-os DLC-t már nem fejeztem be.
3. Valhalla - Az elején baromira tetszettek az újítások az Odyssey-hez képest, ill. a középkori hangulat és a grafika nálam mindent vitt. De sajnos túl hosszú a fő sztori, erőltetik a harcot. A végére nagyon untam már. 200 óránál járok, az ír DLC kész, a párizsi DLC kb. felénél lehetek, a Ragnarök-öt még el sem kezdtem. -
NB2
aktív tag
Másodjára azért már tudtam mit hogy merre. Másodiknál nem volt olyan, hogy 2x kellett bemennem valahova, mert tényelg előbb a kérdőjeleket csináltam meg. De elsőre pl majd fél órát eltököltem a térkép közepén vagy hol lévő nagy laktanyával... Aztán utána jött rá egy küldi és mehettem vissza...
Amúgy nekem az Origins jött be a legjobban. -
pilu85
őstag
Hello. Kb. 20 órát toltam aa Origin virágbolti verzióval, azonban beruháznék az eredetire epic store-on.
A kérdésem, át bírom vinni a mentéseimet az eredeti verzióra? Azért irtam ide mert az AC Origin topik halott. Válaszaitok előre is köszönöm. -
Rámennék az Excaliburra, ez a leírás mennyire mérvadó?
Assassin's Creed Valhalla Excalibur - how to collect Treasures of Britain
Ha jól értem, ezeket mind meg kell csinálni előtte, mert elmentem a barlangba még jóval korábban, de teljesen kihalt volt. -
Kylesa
aktív tag
Azt próbálta már valaki esetleg, hogy a játék végigjátszása után próbált megcsinálni egy animus anomaly-t? Olyankor kit irányítunk?
Layla nem lehet, mert akkor már Basim fekszik az Animusban. -
PeAdam
tag
Úgylátom éppen kicsit a trilógia 3 részének az összehasonlítása a téma a topicban, úgyhogy énis hozzászólnék.
Én az Originssel kezdtem minden DLC-vel együtt kijátszottam,viszont nekem az egy iszonyú közepes játék volt, főleg, hogy előtte toltam ki a Witcher 3-at.
Bitang jól néz ki az egyiptomi setting, a főhős is szimpatikus volt, de a történet egy össze tákolt lélektelen kliséhalmaz volt vagy még annyi sem.
Az Assassinok eredettörténetét kellett volna bemutatnia ehhez képest ezt kb 2 mondattal lezavarták a programban. Mellékküldetésekről nem is beszélve amik szinte teljesen feleslegesek voltak, nulla.Ezt követően jött az Odyssey, ami egy kellemes meglepetés volt az Origins után.
Rengeteg kidolgozott mellékküldetés, hajózás, bődületes mennyiségű tartalom, gyönyörű történet döntési lehetőségekkel,változatos skillfa, rengeteg gyűjthető fegyver, páncél élveztem minden percét, viszont az alapjáték után a DLC-khez már nem volt kedvem nekem sem, számomra szépen lezárult a történet.Most a Vallhallát tolom éppen, utóbbi napokban volt időm kicsit belemerülni, egyenlőre 20 óránál tartok. Szerencsére eddigi tapasztalatok alapján ez a program is továbbvitte az Odyssey erényeit, külön tetszik, hogy mostmár karakterünk kinézete is testreszabható pár aprósággal (haj, szakáll,tetoválások), ezt az Odysseyből hiányoltam.
A történet eddig hasonlóan lendületes mint az Odyssey-ben, a világ itt is gyönyörű, van tartalom dögivel úgyhogy nem csalódtam.Mindent összegezve, az Origins hiányosságai után ami egyébként nem volt rossz de igazán jó sem, az Odysseyt és Vallhallát is bátran tudom ajánlani mindenkinek, aki egy jó RPG-t keres. A Witcher 3 verhetetlen ebben a műfajban, de az Odysseyt és Vallhallát bátran odarakom mögé a 2. és 3. helyre, a Ubi beleadott apait anyait
-
Na, jó, tegnap sem sikerült lenyomnom a nénit kockában, úgyhogy elmentem a folyópartra, és megöltem Lathet. Volt néhány civil áldozat, mert nem voltam benne biztos, melyikük az.
Viszont most, hogy visszatértem
Sigurddal, majd megvolt a csata Cephannál, és Aelfred elmondta, hogy ő a nagymester, most akkor vége van a játéknak? Mármint értem, hogy tovább lehet játszani (van még jó pár fehér és sárga pötty az utolsó területen, illetve van még a Ragnarök is), de akkor ez volt a vége elvileg? Nem tudom, valami határozottabb lezárásra számítottam. Meg az is fura volt, hogy Eivor vérgőzösen el akarta kapni Aelfredet még a csatában, illetve utána is, majd kicsivel később, amikor a levél nyomán elmegy Eivor nyugatra, már nyugodtan diskurálnak, majd elköszönnek és mindenki megy a maga útjára.
-
Lathe esetében meg lehet vhogy úszni, hogy megverjem kockában a nénit? Ráment már egy órám több részletben, de mindig megver.
Szerk.: mármint azon kívül, hogy megnézem youtubeon, hogy hol van és megölöm. -
NB2
aktív tag
Az nem tetszett, hogy a 3. küldetés már a 3. francia tartományba vitt, ráadásul megint nem tudta az ember, hogy érdemes-e wealthozni vagy majd lesz oda küldetés. A hülye resistance küldik is kb ugyanazon a 4-5 helyszínen voltak, dög unalmas volt már, főleg a 3 szinten. De kétségtelen tény, hogy az ír, francia küldik a rövidtségük miatt pont számomra is jobbak voltak, mint akár az Anglia.
És én most néztem meg az NG-n a vikingekről egy 6 részes sorozatot, azt kell mondjam, hogy egy Rus kieg is bőven elfért volna. -
Tegnap befejeztem a Párizs DLC-t, nekem nagyon tetszett, a sztori is jó volt, a táj meg teljesen magával ragadott, sok helyen olyan volt, mint a W3-ban Toussaint a szőlőföldekkel.
A végén még kipucoltam a térképet teljesen - persze a kőrakosgatásokat és az oltárokhoz való horgászatokat itt is kihagytam.
A fősztoriban most mentem vissza Sigurddal Norvégiába, innen mennyi van még vissza a sztoriból? A Ragnarököt a fősztori utánra gondoltam hagyni, van ennek vmi akadálya? -
Kylesa
aktív tag
Glowecestrescire-ben szenvedek az egyikkel, van róla vagy tíz videó YT-n, de hiába próbálom azok alapján megcsinálni, bárhogy ügyeskedek, mindig összedőlnek a 'csába
Ráadásul ha minden igaz, ezen a területen az egyik kék pont, amit még nem fedeztem fel, szintén egy cairn stone-t takar... grr -
Kylesa
aktív tag
Azt tiltanám el örökre a játékfejlesztéstől, aki a cairn stone-okat kitalálta...
-
VTom
veterán
Az Odyssey-ben azért volt egy rakás mellékküldi, amikben aánylag értelmes sztori volt, megismerhetted az adott terület történetét, szereplőit, segítettél nekik, közben felderítetted a területet, aztán továbbáltál.
A Valhallában ezt teljesen kiherélték, nagyon hiányoltam őket. Nekem ezek a 3 mondatos mystery-k nem jöttek be. Teljesen olyan érzés fogott el ezekkel kapcoslatban, hogy még egy fajta keresgélést tettek a játékba. -
Kylesa
aktív tag
Én ezért vettem meg szándékosan csak a standard edition-t a Valhallából. Az Odyssey-t nagyon élveztem, de az alapjáték végére már nagyon kifulladt a játék... Az első DLC még elment, de a Fate of Atlantis közben már annyira elegem volt az egészből, hogy szabályosan gyűlöltem leülni elé, csakis az acsik miatt tartottam ki a végéig. Sikerült is megszereznem mindet... amint villant az utolsó acsi, Alt+F4-gyel azonnal kiléptem és letöröltem a búsba.
A Valhallát egyelőre még nagyon szeretem, bár itt is idegölő látni, ahogy egy-egy új területre érve tele lesz színes pöttyökkel a térkép, de én képtelen vagyok arra, hogy otthagyjam őket, holott pl. a nyersanyagokra, ingotokra, titaniumra abszolút semmi szükségem nincs, már rég Mythical az egész gearem. -
ProEvoFan
nagyúr
-
DerStauner
senior tag
Minden terület a szövetségesem, megöltem Basim-ot is. A rend tagjai még nincsenek meg mind (most éppen a kockázással szenvedek). Lényegében akkor befejeztem a játékot? Vagy a rendet még ki kell pucolni? A településem is még csak 5-ös szintű. -
Grawens
senior tag
válasz
tibaimp #2058 üzenetére
Jah! Énn is lőttem párat. Egy a sok küzűl.
-
tibaimp
nagyúr
Az Origin-t próbáld meg, ha egy kicsit is van affinitásod Egyiptom és az Ókor hangulatához, nagyon be fog jönni, jobban, mint a többi. Természetesen itt is a Gold Edition-t, ami tartalmazza a DLC-ket.
VTom kolléga készített olyan screenshot-okat [link] , hogy becsokizol...
-
VTom
veterán
válasz
S e t h #2055 üzenetére
A 3 utolsó rész közül számomra is a Valhalla az legkevésbé szórakoztató.
200 óra felett járok benne, alap sztori és a druidás DLC kész, most a francia DLC felénél tartok kb. De már csak néha veszem elő, kicsit gyönyörködök a grafikában, aztán azon kapom magam, hogy inkább mással játszom.
Nem mondanám rá, hogy rossz játék, csak az ember megunja egy idő után. -
válasz
S e t h #2055 üzenetére
Nekem ez az első AC játékom, egyelőre nagyon élvezem a sztorit, a hangulatot (nem tudom persze megítélni, a Valhalla mennyire "AC-s"
), nagyon szeretek csak úgy lődörögni a városokban, kellemesen élő és élhető lett az NPS-s környezet kialakítása, Night Cityben is szeretek csak így sétálgatni. A Ps szerint most tartok Eivor sztorijának 80%-ánál, órában pedig 182-nél. A térképen már csak 3-4 terület van, ahol nem jártam, meg itt-ott van még néhány pucolni való pötty, illetve Odin síkján van még némi tennivaló, plusz Párizs DLC és Ragnarök DLC, szóval szerintem 250+ lesz a vége. Forbidden West is valahogy így alakult nemrégiben.
Ha befejeztem, akkor megnézem az Odysseyt, azzal el leszek addig, amíg áprilisban kijön a Forbidden West DLC-je, meg vmikor jön majd CP2077-re is DLC. -
S e t h
nagyúr
Én a Ragnarökre kiégtem, pedig adtam neki egy év pihenőt. Előtte minden dlc pipa, alapjáték platina, de a Ragnarök lélektelensége lehozott teljesen a játékról.
Már az Odyssey esetében is húztam a számat a fő dlc miatt, de amikor itt is csak átskinezték az ellenfeleket, tele pöttyözték megint a térképet mindennel, hát, kevésnek bizonyult az 1 év kihagyás, pár óra után töröltem annyira nem tudott élménnyel szolgálni.
-
NB2
aktív tag
Jó volt ez az Ireland/Paris küldik. Nekem ez pont bejött, hogy nem volt olyan hatalmas térkép mint Anglia. Jó persze így is voltak fejvakarások, de a legjobban a feleslegesen ismétlődő küldik zavartak, mint a galambducos és a resistance-s párizsiak.
A mastery challengek nem érdekelnek, mert én nem utasításra akarom megcsinálni a pályát és a másik sem jött be, ahol ha meghalok visszaküld az elejére és csinálhatom meg a küzdelmeket újra.
Jah és én "okos" a fishing küldiket a végére hagytam... Mire Reda-t kielégítettem, kihullott a hajamPicit RDR2-es vadászatra emlékeztetett. Ezt a rohadt nagy makrélát majd 2 órán át hajkuráztam. Jah és mire minden meglett (még a végén az a 4 rohadt hal is) volt 460 felesleges halam, amit addig halásztam össze
Most megint egy évig nem akarok hallani AC játékról -
melega
őstag
válasz
ProEvoFan #2050 üzenetére
Nekem elég volt az alapjáték, néztem a dlckről videókat, de nem kötötek le.
Az alapjátékban pedig mindent megcsináltam. a fő sztori mellett.
A végén meguntam, az utolsó játékom volt az előző generációban.
Amúgy a régi részek jobban tetszettek amik szívvel és lélekkel készültek. -
ProEvoFan
nagyúr
A Ragnarök nehezebb, mint a többi dlc. Igaz, legnehezebb fokozaton nyomom, de a Ragnarökig pite volt a játék.
-
A DLC-ket a főküldetéshez képest bármikor el lehet kezdeni, vagy van valami sztori korlát? Még csak a druidással végeztem, Párizs és a Ragnarök még hátra van, csak nem szeretném, hogy nagyon előrehaladok a főszállal, és vmeik DLC-t emiatt nem tudom el kezdeni.
-
ProEvoFan
nagyúr
Paris dlct is végigjátszottam, minden trófea megszerezve.
Ragnarök elkezdve Elsőre kicsit komolyabbnak tűnik, mint a többi dlc... -
válasz
DerStauner #2046 üzenetére
Igen, az a Mastery Challange, nem szükséges a főküldetés teljesítéséhez.
-
válasz
DerStauner #2044 üzenetére
A Mastery Challange-nél rémlenek medálok, arra gondolsz?
-
DerStauner
senior tag
Vannak ezek a próbák a bronz, ezüst, meg arany medálokkal. Ezeket muszáj megcsinálni, része a fő szálnak, vagy hanyagolható?
-
Kylesa
aktív tag
Köszönöm a válaszod, de más volt a probléma, pontosabban én voltam figyelmetlen!
Ugye a river raidek elején valóban csak maximum 200 "Foreign Supplies"-t lehet zsákmányolni, lévén a hajóm még alacsony szintű. Azt azonban nem figyeltem, hogy Ravensthorpe-be visszatérvén a zsákmányolt 200 FS eltárolódik, és ha szeretnék még többet összegyűjteni, hogy fejleszthessem a hajómat, egyszerűen csak vissza kell menni raidelni, és újra 200, majd újabb 50 FS-t gyűjteni...
Hát sok mindenre gondoltam, de erre nem! -
NB2
aktív tag
Most egy picit felhúzott a játék
Ezek a mastery challenge-k rohadtul nem az én világom.
Illetve a Rajnál megöltem mindkét kapitányt, confirmáltam is, de csak egyet fogad el, így persze nem tudok továbbmenni. GRRRRR! -
NB2
aktív tag
Másfél év után vettem elő a játékot és most jutott eszembe, hogy is kell raid-olni
Elindultam, de folyton megölték a legénységem, pedig már felfejlesztettem 2-esre ahol fel lehet őket fogadni. Aztán ma eszembe jutott, hogy oda kell menni a folyón a placchoz, neked kell kiszállni, mindenkit megölni és mikor végeztél, akkor hívni a társaidat rabolni, így garantáltan nem hal meg senki -
Aha, utánanéztem, ez olyasmi, mind a HFW-ben az state effect / állapothatás gyorsítása, csak ott 7 állapothatás van, itt meg 2. Így már világos.
Tehát alapvetően kell tűz vagy méreg sebzés az adott fegyverre, és van passzív skill vagy aktív build-up-ra, ami felgyorsítja az állapot elérését - kevesebb tűznyíl elég az ellenfélbe mondjuk.
-
Jormsvikingr-eket te is tudsz "készíteni", de RPG-sen mondjuk azt, hogy felfogadni
a városodban, ha megvan a megfelelő épület. Ha megvan, megvannak, akkor el tudod őket vinni 100 ezüstért raid küldetésekre, és akkor segítenek neked. Ugyanígy az egyes városokban is vannak ilyen Jormsvikingr-ek, amiket más játékosok "birtokában" vannak, ha felfogadod őket egy küldihez, akkor az ezüst, amibe kerülnek, az őket készítő játékoshoz kerül. Ugyanígy, ha vki felfogadja a te Jormsvikingr-ed, akkor a pénz hozzád kerül.
Összesen 100 Jormsvikingr-t tudsz egyszerre alkalmazni, de egy raid küldire max 6-ot tudsz magaddal vinni. A különböző Jormsvikingr-eknek, különböző statjai vannak, azok alapján tudod őket beválogatni a csapatodba. Én mondjuk nem szoktam vele foglalkozni, nem játszom max nehézségen, így nincs igazán sok jelentősége, vagy én még nem vettem észre, hogy lenne. -
Délután ránézek majd akkor én is. Ezek szerint az egyes térképeknél látható, hogy melyik területhez tartoznak, ez jó hír. Azt hittem, hogy olyan, mint Skyrimben, hogy ha akkor nem keresed meg a kincset, akkor kb. sose fogod megtalálni, mert a térkép egy relatív utat rajzol le, vagyis, hogy hogy jutsz el a térkép megtalálási helyéről a kincshez, tehát, ha nem ott vagy, ahol megtaláltad a térképet, akkor nem fogod tudni, hogy hova mutatja a kincs rejtekhelyét.
-
s4hu|SyD^
addikt
-
Kylesa
aktív tag
Én azt nem értem egyáltalán, hogy a Jormsvikingr-ek mégis micsodák és mire valók. És miért lehet pénzért felvenni más játékosok Jormsvikingr-eit, az nekem miért jó?
-
A build-up fícsöröket vki el tudná magyarázni?
-
Kylesa
aktív tag
East Angliában van egy Raetborough nevű hely, a térkép mutatja is, hogy van ott egy láda. Ha túl korán mész oda, akkor csak egy puszta területet találsz, láda nélkül. Ha kicsit később egy küldi során visszatérsz oda, akkor már egy komplett banditatanya lesz ott, a ládával.
-
rakkimcer
tag
válasz
elbandi2 #2026 üzenetére
volt egy olyan rész, amikor a tengerparton félig kilátszik egy fém ketrec a vízben, benne egy csontváz, akinél van egy kulcs
legelőször mikor ott jártam nem tudtam felvenni
többször visszamentem, save, load, vissza Anglia és megint próbálkozás, semmi
youtube videókat nézve, mindenki simán felveszi
ráhagytam, megcsináltam máshol pár dolgot és mikor legközelebb visszamentem simán felvettem a kulcsot
másik esetben hasonlóan kulcs víz alatt a tengerparton, nem lehet felvenni
olyan mintha bizonyos kulcsokat csak időrendi sorrendben lehet felvenni, ha túl korán vagy ott, nem engedni -
elbandi2
tag
Én meg ezt a Odyssey crossover quest-et csináltam ma (Isle of Skye), meglett minden, csak az utolsó mysteryhez még hiányzik 2 cucc, hogy befejezzem. Meg is találtam, de egyszerűen nem tudom felvenni. Valami bug lehet... Mindegy mára hagyom, talán holnap restart után meglesz
Amúgy nagyon tetszett, egy új színt adott hozzá a dologhoz+++
-
rakkimcer
tag
Jotunheim-ben véletlen összefutottam egy legendás szörnnyel
, az én szintem csak 289, de másodjára ezért meg lettSteinnbjorn The Ice Bear 400-as volt a szintje folyamatosan a közelében voltam és lándzsával sikerült lenyomni, néha ha távolabbra került, akkor kapott pár nyilat, Gae Bolg-ot használtam -
A ládákban itt-ott található kincses térképek olyan kincsekhez vezetnek, amik nem látszódnak a térképen, vagy az ott egyébként is látható lootokra mutatnak? Csak, mert, ha az utóbbi, akkor nem foglalkozom velük, főleg, hogy utólag már nem is tudom, melyiket hol találtam.
-
Kylesa
aktív tag
válasz
rakkimcer #2017 üzenetére
Már felépítettem a cartographer házát, és annak sem értem, mi értelme. Artifactos térképeket kínál pl. Ledecestrescire-hez, ahol már rég összeszedtem minden collectibles-t, nem csak az artifactokat.
Állítólag majd később árulni fog treasure mapokat is, de ezek, amik jelenleg nála vannak, semmire nem jók. -
rakkimcer
tag
angliában a településeden lehet Cartographer házad, ahol fel tudod oldani az egyes helyszíneket, persze pénzért, de felesleges, mert úgy is mindenhol fogsz járni
egy ideig hajkúrásztam a kérdőjelet emberkét én is
de ha kijelölsz egy helyet a térképen, hívod a lovat, felülsz rá és kérsz egy Follow Road-ot, majd ha lehetséges, akkor Go to your Map Marker, közben lehet nézelődni, egy csomó helyet felfedezel így is
PS5 alatt játszom és nagyon szép a táj, van úgy hogy egy helyről lovalogok a másikra és csak gyönyörködök -
Kylesa
aktív tag
Az mindenkinél úgy van szerintem, hogy csak akkor látod, mit rejt a sárga pont, ha már nagyon közel járunk hozzá, a kérdőjeles fószer viszont egyértelműen megmutatja, hogy mi rejlik egy-egy sárga pont mögött (de aki amúgy is felfedezné a sárga pontokat, ezért teljesen értelmetlen neki pénzt adni).
Azért remélem kék pontokat is látsz -
s4hu|SyD^
addikt
Ismét sikerült belefutni küldetés mögé zárt ajtóba. De most már gyorsan megnéztem, hogy mi a feltétele. Úgyhogy csak 15 percet vesztegettem el ott.
Kezd tetszeni a játék bár tény, hogy kicsit ismétlődő, de hát ez várható volt és nincs is vele nagyon bajom. A történet egyelőre jó.
Valahogy a térképet túl nagynak érzem, ami ront az élvezhetőségen valamint mi értelme annak, hogy lássam mit rejtenek a sárga pontok pl. a vándorló emberektől(kérdőjeles személy) vett információval mikor az egész térképen látom, hogy mi hol van. Nyilván ha az opciót kivenném akkor lenne értelme. Hm... talán jó ötlet is az, hogy ne mutassa őket és akkor a madárra kell támaszkodnom + arra hogy megcsináljak mindent, ami közel van ahhoz amerre járok.
Assassin - íjászt csinálok én is majd később kipróbálom az igazi vikinget. -
NB2
aktív tag
Az ember már a végére olyan rutinos lett
Néztem felülre, be lehet-e mászni simán a tető alatt, vagy ki kell lőni íjjal, vagy esetleg a tetőn van luk, vagy esetleg valamit el kell húzni, vagy esetleg a szomszéd házból lehet bemenni akár a falon van lyuk vagy alulról, vagy ablakon keresztül lelőni a reteszt... Vagy csak simán bemenni az ajtón, mert bizony volt ilyen -
-
s4hu|SyD^
addikt
Gondoltam megszerzem a farkas képességet erre kiderült, hogy a fiú random jelenik meg...
Mindegy, elég jól elhaladtam tegnap. Elugrást, blokkot egérgombokra tettem be, mert valahogy nem áll kézre billentyűzeten.
-
Kylesa
aktív tag
Igen, én pl. még csak a harmadik területen járok (East Anglia), de már két alkalommal is előfordult, hogy egy kincset nem tudtam megszerezni, mert küldetéshez kötött volt az ajtó kinyílása, ami a kincshez vezet. Még a kisebb nyersanyagos ládáknál is előfordult, hogy először egy közeli world eventet kellett elvégeznem, hogy hozzáférhessek a ládához.
Hamar megtanultam így, hogy egy új területre érve előbb végezzem el a helyi küldetésláncot, és csak utána kezdjem el kitakarítani a térképet. Így is sokszor beletörik majd a bicska, mert mondjuk hiába 55-ös az ajánlott power level East Angliához, a helyi zealotok meg a Daughters of Lerion úgy elvernek, mint a rongyot. -
NB2
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^ #2001 üzenetére
Emlékeim szerint itt (Valhalla) nem sokszor fordul elő, hogy kincshez egy főküldi párosul. Egy ajtó van, amire hirtelen emlékszem, de pl az Originsben sokszor volt, hogy kérdőjel olyan helyre vitt, ahol egy erődöt kellett kipucolni és akkor amúgy is megszerezhető ami ott van.
Pl ezért lett a 2. teljes végigjátszás rövidebb mint mikor először csak az alapjátékot játszottam az Originsben. -
válasz
s4hu|SyD^ #2001 üzenetére
Én úgy szoktam az egyes területeket végigvinni, hogy előbb a szinkronpontokat járom be, aztán a főküldit teljesítem az adott térkép részre, és ha az megvan, akkor nekiállok kipucolni az egészet, minden jelzést felkutatok, bejárok, megoldok. Az elején én is többször belefutottam olyan nagyobb kastély/erőd/tábor kipucolásába, hogy nagy nehezen átrágtam magam rajtuk, ott vagyok a végén, és nem tudok bemenni.
Aztán, amikor a főküldiben odáig jutottam, akkor mehettem rajta végig még egyszer.
Igaz, akkor már tudtam, hogy merre kell menni, mit kell keresni, de azért gyakorlásnak kicsit sok időbe telt az első, felesleges rajtaütés.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
elbandi2 #2000 üzenetére
Én is úgy vagyok vele, hogy elkalandozok, de nem akarok megint belefutni olyanba, hogy rámegyek a sárga pontokra aztán valami küldetés miatt meg sem tudom szerezni(ergo valami küldetés amúgy is odavinne és akkor megszerezném mind).
Odyssey-be is beleraktam úgy 160 órát, hogy a főküldetésnek csak a 60%-a van meg. Elkapott ott is a kalandozás meg az erődtisztogatás. De jelenleg nem akarok annyi időt elvesztegetni feleslegesen itt a Valhallában mivel az Odyssey-t is be kéne fejeznem.
De akkor ahogy írták, mondták is sok helyen, hogy jobban járok ha követem a küldetéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest