Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Szabi®

addikt

Probálkoztam ezzel a játékkal többször ,ha már voltam akkora marha hogy megvettem szép summáért,de nagyon nem fogott meg,pedig nagy Ac fan vagyok.Én ezt a játékot ha a tescoba látom a polcon az "ezt vedd meg cimkével" semmi negativat nem véleményeznék,de igy hogy egy teljes áru játék ami elnagyolt,ellaposodo,szinte minden ismétlödö benne (még a coinok is ujra respawnolnak) házak,enemy,civilek stb nagyon nagy csalódás.A grafika csak helyenként/ nagy totálba szép,nem részleteibe,az animáció nagyon kezdetleges.A Witcherhez kár hasonlitani,az egy teljes értékü rpg,mind a funkcioiba,mind a vizualitásba,nem beszélve a lehetöségek számáról,párbeszédek milyenségéről.Ha ilyen sablonos innen onnan lopkodottak lesznek az ubi kövi ac részei,akkor most boritékolható hogy soha nem fog felérni a Witcherhez sem a régi Ac szinvonalához (mondjuk Ac2,Unity) ,,,,ahhoz tartalom kell,,,kidolgozott forgatóköny,mély párbeszéd rendszer,egyedi grafikai megvalositás...... :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák