Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Ez hogy mindenkit ölök nekem sem jön nagyon be, de gyanítom, hogy majd talán Fry Cry irányba viszik el az erődfoglalásokat. Illetve lesz majd bázisépítés a jövőbeli AC-ekben.
Engem viszont az annyira nem zavar, hogy a térkép változik. A háború kellős közepén vagyunk és ha belevesszük, hogy zsoldosok vagyunk akkor már az sem olyan lehetetlen, hogy nem állunk egyik oldalon sem.
Origins-ben is mehetsz oda ahol sokkal nagyobbak. Csak 32-es vagyok ott. Nem tudom később hogy lesz a szintezés.
A message board küldetéseket ne vedd igazi mellékküldetéseknek. Azok csak farmolni jók XP-t, aranyat meg nyersanyagokat. Ezért is végtelenek. Mint ahogy az Aréna. Meg a hadjáratok kivéve ha kell küldetéshez. Aki annyira nem jártas RPG-ekben vagy MMORPG-ekben azoknak ez a sok elem mint a rengeteg fegyver meg páncél nem is fog bejönni. Mastery Level is úgy ahogy van RPG elem és manapság minden afelé megy, főleg az Ubisoft. Lásd Far Cry New Dawn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- BestBuy ruhás topik
- RAM topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- NVIDIA® driverek topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest