Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

válasz NB2 #1606 üzenetére

Ez hogy mindenkit ölök nekem sem jön nagyon be, de gyanítom, hogy majd talán Fry Cry irányba viszik el az erődfoglalásokat. Illetve lesz majd bázisépítés a jövőbeli AC-ekben.

Engem viszont az annyira nem zavar, hogy a térkép változik. A háború kellős közepén vagyunk és ha belevesszük, hogy zsoldosok vagyunk akkor már az sem olyan lehetetlen, hogy nem állunk egyik oldalon sem.

Origins-ben is mehetsz oda ahol sokkal nagyobbak. Csak 32-es vagyok ott. Nem tudom később hogy lesz a szintezés.

A message board küldetéseket ne vedd igazi mellékküldetéseknek. Azok csak farmolni jók XP-t, aranyat meg nyersanyagokat. Ezért is végtelenek. Mint ahogy az Aréna. Meg a hadjáratok kivéve ha kell küldetéshez. Aki annyira nem jártas RPG-ekben vagy MMORPG-ekben azoknak ez a sok elem mint a rengeteg fegyver meg páncél nem is fog bejönni. Mastery Level is úgy ahogy van RPG elem és manapság minden afelé megy, főleg az Ubisoft. Lásd Far Cry New Dawn.

Új hozzászólás Aktív témák