- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkcdavid
csendes tag
Hali! Van egy p4v88+ om . Egész jó, stabil is , de tervezm, hogy veszek 6600gt-t . Celeron d 2260-asom van . Félek, ha meglesz a 6600gt, a proci visszafogja a rendszert . Tuningolnám a procit, nagy a tuningpotenciája egyik PH!-s 3900-ig! hajtotta, 3700-en stabil volt neki . A lapom nem tud fix AGP/PCI-t, meg vcore emelést sem, de az utóbbi nem is kell, mert alapfeszen sokat tud gyorsulni a proci . Vkinek nincs ötlete a tuningra?( Most 141 FSB 2393 Mhz 70/35) A másik gépben szintén egy P4v88+ os van, northwood 2400-al . Ott próbáltam berakni a northvudut 100-ról 133FSB-re, hátha akkor megváltozna az AGP/PCI osztója is. Nem változott meg . Valakinek valami ötlete nincsen, hogy tudnám kicselezni az AGP/PCI-t? Erre nincs tuningbriós?
-
chgergo
tag
Igen az integrált VGA-t. Vagyis a mod-bios állítólag felteszi 500MHz-re, de nálam marad a 425MHz. Most a BIOS nem mod, vagy valamit én csináltam rosszul? Asszem csak egy link volt hozzá, bár több helyen is hivatkozták az OCW-n. Sok game élményt persze nem várok tőle, csak zavar, hogy nem megy...
-
atecsko
csendes tag
szasztok!
most vettem egy asrock k7s41gx lapot
az a gondom vele hogy 2x256 400mhz RAM ot szeretnék bele tenni ,de nem ismeri fel csak az egyiket.
illetve aida 32 ben megtalálom mind a 2 RAM ot, decsak az egyik müködik.
szoval nem tom hogy mit kéne beállitani a biosban hogy mind a 2 RAM ot felismerje.
akinek van valami ötlete jelezze bátran.
szasztok -
Madweek
tag
Valaki mondja meg legyenszíves, hogy a K8Upgrade-NF3 alaplap bios-ában hol lehet a SPREAD SPECTRUM-ot állítani?
THX! -
Lezly_1
csendes tag
Sziasztok,
Egy probléma, amire esetleg tudjátok a választ.
Van egy Asrock 775Dual-880Pro alaplapom, vettem egy Gigabyte 6600 GT PCI Expresszes kártyát és sajnos a windows Xp-s bejelentkező ablak nem jelenik meg.
Pontosabban fekete marad a képerernyő...
Mi lehet a probléma?
Esetleg nem támogatja ezt a kártyát az alaplap?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
dokar
addikt
Viszont nem tudjátok hogy az 1.60-as bios a Cool & Quiet-ért is beszól vagy azt engedi már???
Ehh, ezt nem értem.Lényeg: Ha A64 3000+ot veszel, akkor olyan legyen, mint az enyém (lásd adataim). Rakd fel az 1.61-es BIOS-t, állítsd az FSB-t 250-re, ramot DDR333-ra, tedd a HT-t 600-ra, engedélyezd a C'n'Q-t. Ennyi.
-
Madweek
tag
Na úgy néz ki hogy lessz keret egy Athlon64 3000+ -ra!
Szerintem az egy 6600 GT-t teljesen ki tudna hajtani (meg túl drága ahhoz hogy húzzam) Ezért nem állítanék semmit.
Viszont nem tudjátok hogy az 1.60-as bios a Cool & Quiet-ért is beszól vagy azt engedi már??? (Azért kérdezek ám ennyit és nem nézem meg mert még nem tudom megnézni mert még nincsen pénz a procira de már alakul.)
A Clockgen-t pedig szomszéd gépében ki tudtam próbálni (Sempron 3000+, Asus K8N) de 100 MHz húzás után már befagyott.
[Szerkesztve] -
chgergo
tag
Akkor fix, ha arra állítod be.
Az 1.60-ban viszont bármiben eltérsz a default-tól, hibát jelez.
Jobb, ha megbarátkozol a BIOS frissítés gondolatával. Sok további kellemetlenségtől kíméled meg magad vele.
És egyáltalán nem kell félni tőle, ez nem holmi abit szemét, amit egy bios setup is halálba tud küldeni... -
chgergo
tag
Szia Dokar,
K8NF4G ügyben volna kérdésem. Rátettem a mod BIOS-t, de maradt az alap 425MHz GPU sebességem. Ráadásul semmivel sem tudom emelni az órajelet. Coolbits-el megjelenik a csúszka, de már 1MHz emelésre is test failed, és visszamegy alapra. AtiTool-al is visszaugrál a csúszka. Mi lehet a gond? -
chgergo
tag
Nem elég a ClockGen, osztókat/szorzókat időzítéseket is állítani kell.
A:\ASRFLASH.EXE K8UNF31.61 és enter majd vár és ha kész akkor restart.
A frissítésnél két dologra kell figyelni:
1. A BIOS-t default beállításra kell tenni a friss BIOS kezdő értékei miatt. Erre 100% tesztelik, egyéb beállításoknál furcsaságok léphetnek fel. (pl. MAC kinullázódása)
2. Nem fagyhat le a rendszer BIOS írás közben! Ezért is jó a Default BIOS beállítás, de nem árthat egy szűz DOS boot-lemez mindenféle felesleges driver nélkül. Procihűtő, csatlakozók legyenek rendben. 1000%-ra törekvőknek egy szünetmentes táp is megnyugtató lehet.
Ha megfrissíted a lapot, 8x300MHz sem valószínűtlen, 2.5-2.7GHz-re gyári hűtővel is van jópárpár példa! -
Madweek
tag
Kössz, Dokar!!!
Csak még az lenne a nagy gondom hogy sajnos az angol tudásom nagyon gyér.
Tehát: Csinálok egy boot floppy-t. megvan.
rámásolom ezt a két filet: ASRFLASH és K8UNF31.61. megvan.
Nyomok egy restartot majd bootolok floppyról. itt elakadtam...
A:\ ide beírom hogy ASRFLASH.EXE? majd enter?
vagy csak space? és beírom hogy K8UNF31.61 és enter majd várok és ha kész akkor restart, és meg is van az új bios?
Ja és még valamit szeretnék kérdezni: Ha nem frissítem meg a bios-t tehát marad az 1.60-as (amivel nem lehet tuningolni) akkor windows alól Clockgen-nel(for nforce3) ugyanúgy tudnék tuningolni? Vagy szoftveresen csak jóval kissebbek a tuningolási lehetőségek???
A célom az lenne hogy bios macerálása nélkül (félek hogy elrontanám) a windows alól tuningoljak.Fő cél:szoftveresen a 2800+-os Sempront 8x200=1600 MHz-ról 8x250=2000 MHz-re tudjam húzni és úgy hogy a rendszer stabil legyen. Ez így megoldható lenne?
Előre is köszönöm a válaszokat és bocs ha kicsit hosszú lett de még kezdő vagyok.THX! -
dokar
addikt
Ezt használd: [link]
Így:
1.
Create a bootable system floppy disk.
2.
Download an updated ASRock BIOS file (WinZip format with .zip file extension) from the web site (www.asrocktuning.fw.hu), unzip the BIOS file and save both ASRFLASH.EXE utility and BIOS file to the disk you created in step 1.
3.
Boot from the disk you created in step 2.
4.
At the ''A:\'' prompt, type ASRFLASH, hit space bar once, and type BIOS file name then press <Enter>. Type: ASRFLASH K8UNF31. <Enter> then you will see a message ''Please wait for BIOS loading ROM''.
5.
After 30 seconds, you will see the message ''Flash ROM Update Completed - Pass'', then you have finished upgrading the BIOS.
6.
After finishing upgrading the BIOS, please remove the floppy disk. Restart your system and press <F2> to enter the BIOS setup utility during boot up.
7.
In Exit menu, please select ''Load Default Settings'' and press <Enter> to continue.
8.
Select ''Exit Saving Changes'' and press <Enter> to exit the BIOS setup utility.
9.
Now, system is booting up with new BIOS.
[Szerkesztve] -
Madweek
tag
HELLÓ!
Nekem az Asrock K8Upgrade-NF3-as alaplapomon gyárilag az 1.60-as biosz van amivel ugye nem lehet tuningolni mert ''bad...''. Én sajnos nem értek a biosz frissítéshez ezért megkérlek titeket hogy valaki küldje el e-mailba lépésenként hogy mit és hogyan kell csinálni. e-mailom: madweek@citromail.hu Előre is THX!!! -
dublin
csendes tag
sziasztok nekem egy asrock 775twinshdtvm van 1gb ddr2 667el és egy x1600pro ati pciex16os kari legújabb bios 2.8as cerka d proci és a gép vágtat mint az állat mihez képest kérdeznétek.??
az árához!!!!!!amúgy stabil és játékra is megfelelő teljesítményűűűűűűűű
ajánlom mindenkinek -
nyuzoka
aktív tag
-
nyuzoka
aktív tag
Hi!
van 1 kérdésem hogy lehet + feszet adni a procinak ?
a lapom ASRockP4i64GV
előre is köszi -
Lortech
addikt
Az a chipset, amire az említett lap épül, nem is rendelkezik AGP támogatással chipsetből. Szvsz becsülendő dolog, hogy az asrock mérnökei mégis megoldották ezt. Nem agp-ként hirdetik, hanem agi-ként, nincs benne semmi átverés, nagyon helyesen a support listát is közzétették. Amit ki lehetett hozni belőle, azt kihozták úgy gondolom, egyszerűen nem lehet egy ilyen megoldással szabványnak teljesen megfelelőt alkotni, ezért nem is várható el tőle az agp-vel megegyező működés, teljesítmény. Viszont kényszermegoldásnak megfelelő lehet. Ennek figyelembevételével kéretik kritizálni, szemlélni a dolgot. Lehet, jobban jártak volna ha lespórolják, és akkor volt probléma nincs probléma, volt agp, nincs agp...
Azoknál a lapoknál, ahol a chipset kifejezetten agp-s, és nem agi-val van megoldva, ugyanúgy működnie kell (jól), mint bármely más lapnál. -
doc
nagyúr
válasz
ész ventura #464 üzenetére
köszi, megnyugodtam
ezek szerint jól értem, csak a lassabb AGP-nél van gond?
amúgy eddig abszolút elégedett vagyok a cuccal, az eddigi Acorpnál fényévekkel gyorsabb
esetleg vki nem tudja, honnan szerezhetnék a lapomhoz hátlapot (''IO Shield'')?
a hátlapos totyikban eddig nincs siker -
Rushbácsi
tag
Hali mindenkinek! Igaz nem ide vág csak szeretném tudni hogy a jelszavamat hol lehet módosítani? Amit megadott azt nem bírom megjegyezni
-
doc
nagyúr
válasz
Printszkrín #446 üzenetére
Volt nekem is ilyen lapom, és meg voltam vele elégedve, de szerintem
egy kicsit idegesítő, hogy a lphoz kell választani a VGA kártyát
ugye ez nem igaz általában az Asrock lapokra?
magyarul ha veszek a boltban egy tökátlag kártyát, az elmegy az alaplapomban?
amúgy egy nem mai csirke, de remekül működő K7V88 tulaj vagyok kb. egy hete -
Komplikato
veterán
Úgy tudom 7-8e körül szoktak lenni itthon, már ha kapni. Ebből arra gondolok, hogy 4-5e lehet kint.
-
Lortech
addikt
Én sem hiszem, meg azt se, hogy olyan áron tudnák adni, hogy különösebben megérje. ígyis baromi olcsó lapok, gondolom az am2-vel se lesz ez másként. Mindenesetre nem sikerült rosszul a cucc a review alapján. Lehet olyan akinek jobban megérheti, mint egy másik lapra váltás, árfüggő.
[Szerkesztve] -
dokar
addikt
válasz
Komplikato #454 üzenetére
végre vmi jó hír
bár milyen bizarr lenne, hogy írnám az adataimnál, hogy 754-es lapom van am2-es procival
bár2: kicsiny hazánkban nem hiszem, hogy nagyon lehetne ezt majd kapni -
AusWolf
őstag
válasz
Komplikato #454 üzenetére
Nem értem. Mi akar ez lenni? Nem az angollal van bajom, csak elég ködös az egész. Átalakító 939-ről AM2-re? És hol a DDR2?
-
Komplikato
veterán
AsRock AM2-es Upgrade kártya ...
[link] -
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Nekem 775Dual-880 Pro lapom van!
Megy valakinek a PCIE x 16?
Vagy csak a PCIE x 4?
Tényleg csak a felsorolt (support list) kártyákkal és driverekkel lehet kicsiholni a x 16-ot?
Mennyit jelent ez a különbség, mondjuk 3D Markban?
Üdv!
Ventura -
BlueAthlon
senior tag
-
lemcsi
tag
lehet h idióta de amikor csak a sata meghajtó van benne, és még ugyse müködik az már kissé idegesitö.és már a második meghajtó...
mondjuk nálam raid módban fel se ismeri a satát ugyhogy nem kapcsoltam be....
na meg a másik.1 alkalommal sikerült raknom rá oprendszert, de ugy h 4szer jumperoltam át a telepités közben,minden ujrainditásnal.felraktam az alaplapi cuccokat,és kékhalál -
izomhod
őstag
sziasztok!
vettem egy asrock k8upgrade alaplapot, csak azt nem tudom, hogy beletehetem-e a régi nvidia geforce 4 mx440es videokártyámat. az alaplap leirasaban az szerepel, hogy ne tegyek bele 3.3 v-os agp-s videokartyat. az enyám vajon mliyen? honnan tudom kideríteni?
köszi -
chgergo
tag
A boot beállítás elég idióta, külön a CD, floppy, HDD, egyéb sorrendje, és egy másik menüben a HDD-k egymáshoz képesti sorrendje. Egyeseknek a SATA Raid bekapcsolása is kellett, nálam disabled állásban is bootol. Arra viszont számítani kell, hogy egy mobil RACK boríthatja a boot sorrendet. Akár betolsz egy winyót, akár kiveszed, megváltozik a HDD-k sorrendje.
-
Printszkrín
senior tag
válasz
ész ventura #425 üzenetére
Hát kisérletezni azt lehet.
Volt nekem is ilyen lapom, és meg voltam vele elégedve, de szerintem
egy kicsit idegesítő, hogy a lphoz kell választani a VGA kártyát.
Nézd át a listát, csak találsz benne valami neked megfelelőt.
Ez nem chipset függő, ezzel az i865-ös lapkával rengeteg lapot szereltek,
szerelnek még ma is.
A dolog rákfenéje, az Asrock által fejlesztett AGI slot-ban keresendő.
Már nem emlékszem mindenre, de ez nem egy szabvány AGP slot. -
chgergo
tag
Szerintem optimális a lap+proc páros, 2.4-2.5 GHz körül várható stabil tuning. Most próbáltam 2db 3100+ -ost, azok is annyit tudtak, csak drágábban.
A VGA terén jobban jársz egy sima vagy pro 9800-al, elég nyomott áruk van. Nem beszélve használtként. Jó vásár lehet még a 6800LE, ha bekapcsolhatók a letiltott plusz pipeline-ok.
Egyébként a linken sikerült az egyik legdrágább K8Upgrade-NF3 lelőhelyet megtalálnod...
Javaslom a depo.hu vagy kiskerarak.hu böngészését. -
lemcsi
tag
bios frissités visszavonva.már tom...
-
lemcsi
tag
hali
k8 upgrade nf3 kérdés:
az ellen nem lehetne vmit tenni h normálisan bootoljon sata meghajtóról, mert még az istennek se tudtam telepiteni rá winfost,pedig már 4et próbáltam...
lehet hülye kérés de vki igazán elmondhatná h kell frissiteni a biost...
please -
-
-
törölt tag
válasz
elfelejtette #439 üzenetére
Gondolom utána a garancialevéllel gyújtottál rá a jól megérdemelt cigire...
De kösz a tippet, megfontolom!
(Hány fokos a lighttal a procid terheletlenül?) -
törölt tag
Helló!
K8-UpgradeNF3 van a gépemben, és vettem rá egy Glacialtech 7300-at. Nade: a műanyag kereten ami a proci körül van, négy kiemelkedés van olyan szerencsétlen konstellációban, hogy nem megy rá a hűtő...engem meg megüt a guta.
Van vkinek vmi ötlete? Fűrészeljem le a kiálló részeket? Vagy lehet kapni ilyen műanyag keretet? Vagy valami.
Köszi! -
Rellind
senior tag
Hali Guruk!
Info kellene erről: ASRock K8Upgrade-NF3 [link]
2800+ Sempi menne bele,512ddr/400 és 256ddr/400,radeon9550 GE 256MB,400W-os táp.....Mik a tapasztalatok?Húzható? Stabil?
Köszi elöre is...
Üdv R. -
chgergo
tag
Értelem szerűen azok a lábak ugyanazok, mert a chip is ugyanaz rajta, csak nem látszik a bekötés útja. Az IC lábára meg elég rizikós direktben rámenni, egy rossz mozdulat és összefolyik az ón a lábak között. Ha nem valami belső rétegen van a bekötés, akkor félő, hogy a levegőben lógnak azok a lábak. Így meg nincs HW Volt mod..
-
zotyesz66
őstag
Van énnekem egy Asrock 775i65PE alaplapom egy Pentium D 805 procival.
Van egy olyan gondom vele, hogy néha, ha ki akarom kapcsolni inkább újraindul, máskor meg leáll rendesen. Miért lehet ez? Lehet a nem túl nagy teljesítményű (de jó minőségű) táp miatt? Ez egy HP-Compaq ház a saját 340W tápjával. A feszültségek rendben vannak, nem ingadoznak, bár a VCore kicsit alacsony: 1.26-1-28 V. -
elfelejtette
veterán
Szia!
Milyen verziójú bios volt eredetileg, és milyen verziót raktatok fel?
Csak azért kérdezem, mert az én deszkámon alapból az 1.60-as van, de ezt nem tudtam előre, ezért még a vásárlás előtt (áprilisban) letöltöttem az AsRock honlapról a 4 utolsó verziót (1.40, 1.50, 1.60, 1.70).
Hali! -
chgergo
tag
Na meg van a modded bios. Majd kiszúrta a szemem, csak mod bios-nak kellett volna keresni...
Sajna a 300MHz ezzel sem megy, a voltmod meg elég problémásnak tűnik. Sehol sem lelem a C293 és C652 helyeket. Igaz, a többi VID bekötéseit sem. Lehet, hogy tök más a nevük ezen a lapon. -
chgergo
tag
Egy ismerősömnek van K8NF4G-SATA2 -je, kipróbáltuk tuning terén.
Sajna csak 280-ig megy az FSB. Próbáltam másik BIOS után nézni, de az Asrock lapján már más néven fut a cucc. Az OCW-n nézegettem, mindenki 1.6 modded BIOS-t emleget. Gondolom nem hivatalos. Jó ehhez a laphoz? Honnan lehet beszerezni? -
net84
őstag
939NF4G-SATA2
A fent említett lapról van valakinek tapasztalata? mennyire elfogadható az integrált VGA-ja? Kb. milyen teljesítményre képes? -
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Asrock P4i65GV alaplapom van, amire a gyártó honlapján fel van sorolva jónéhány ezzel használható VGA kártya. (AGP helyett AGI-nak hívják)
Na most csak ezekkel lehet? Ennyire chipset, model és driver függő lenne?
Ne is keresek más VGA kártyát?
Vagy cseréljek alaplapot?
Előre is köszönettel!
Ventura -
dokar
addikt
csemegézzetek: [link]
-
chgergo
tag
Az enyémnek sem kell RAID, hogy tudjak SATA-ról bootolni. Egy winyó eltávolítása, vagy hozzáadása viszont borítja a sorrendet. Ha csak cserélem a keretben a winyót, akkor megint nincs probléma.
Ez van, szerver lapnak tökéletes, azt egyszer bekapcsolja az ember, ''oszt jónapot.'' -
chgergo
tag
Na, azt hogy csinálod?
Secondary IDE a mobil rack?
Van mellette a Prinary IDE csatolón is HDD?
Nálam 2 SATA, 2 ATA HDD, 1 ATA DVDRW és a mobil rack figyel, a többi HDD-t már USB-n kell felcsatolnom, és nem találtam olyan kombinációt, ami meg ne zavarná a boot sorrendet.
Ja, egy Asus P4P800 is ugyanezt művelte, míg ecccercsak yool kijavították a BIOS-t, és kész. Valami eredendő ostobaság lehet itt Asus/Asrock vonalon...
[Szerkesztve] -
chgergo
tag
Hát igen, ez a lap azoknak való akik ki szeretnék hozni a pénzükből a maximumot, és nem esnek kétségbe 1-2 kényelmetlenségtől.
Annak viszont akit zavar, hogy minden mobil HDD csere után a BIOS-ban kell túrnia, ráadásul elég idióta logikával elrejtett beállítások között, továbbá power on esetén figyelni kell, nem default FSB-vel indul-e a gép, esetleg DOS floppyról frissíteni a MAC számot, mert elfelejti, hát annak ez nem való.
A felhasználók 99%-a márpedig ilyen, de SZVSZ pont ezért ilyen baráti az ára.
Magamnak újra ilyet vennék, ha lenne épeszű PCI-E-s megoldásuk akkor meg azt, de a titkárnőnek tutira inkább az Asus K8N -et. -
dokar
addikt
hát ez a lap egy nagy trágya
miért is?
1. semmire sem jó, ócska tízezer Ft-os, dupla áron már kapsz olyat, amiben nem kell 2 db (max 5 percet igénybevevő) forrasztást csinálnod a magasabb cpu fesz érdekében.
2. képzeld még az integrált SATA vezérlő órajelét is rögzíti a PCI/VGA mellett, pedig nem kéne, mert akkor legalább nem tudnék tuningolni
3. előfordul, hogy elveszti a MAC címét, amit aljas módon vissza lehet állítani, pedig úgy lenne az igazi, ha el kéne vinni a szervízbe
4. 800MHz HT-t tüntetnek fel a lapon, holott nálam még 1050MHz-en is működött, ekkora átbaszást!
5. hang búg, de nálam vmiért nem, ez így nem fair, én is akarok búgást!!!
6. és még a chipset sem melegszik! -
izomhod
őstag
hinnye..
ez tuninglap?
a hang búg - prdig egyelőre nincs pénz új hangkártyára
sata vinyóm sincs. a sata1 és pata között miben van érezhető különbség?
default bios? hogyhogy? nem menti el magának, amit belekontárkodik az ember? vagy elfelejti?
939est inkább hagyjuk.
agp nekem elég, nem játszok már évek óta.
Most egy izom 333as szeleronom van, 96 mega rammal, úgyhogy képzelheted milyen sokáig elég nekem egy gépmajd pár év múlva ismét veszek újabbat, pcie-set. ha lesz még akkor olyan
szóval nem a doom6tal szeretnék éjjel-nappal játszani. akkor ez megfelelő lap lenne? ha nem, akkor hasonló árban mit javasoltok? amibe a 754es szempron belemegy?
köszi előre is -
chgergo
tag
Ha nem tuningolsz, akkor minek ilyen lap neked?
A hang búg, SATA winyóról problémás a boot, első idításkor gyakran default BIOS jön be, a 939 átalakító meg sehol sem kapható. Sok értelme sincs, valszeg egy új lap árát kérnék érte. És már az AGP is kihaló félben van, ami VGA kari meg kapható AGP-ben az már drágább is.
Fél év és eladhatatlan lesz, ha nem már most is az...
Elég ennyi fikázás?
[Szerkesztve] -
izomhod
őstag
nem mondom, hogy ennyivel meggyőztél
olyan ember kéne, ami fikázza a lapot, akkor jobban tudnék dönteni.
erre a lapra lehet valami 754->939 átalakítót kapni. szerintetek jó ez valamire? nyilván jó, de tapasztalata van valakinek? meg mi pénz lehet egy ilyen? később lehet jól jönne -
izomhod
őstag
sziasztok!
kinéztem ezt a lapot: asrock k8upgrade. 2600as sempronnal, 512 rammal. 300 wattos táp elég neki? vagy vegyek nagyobbat? nem lesz tuningolva, semmi húzás. vidokártya marad a régi mx440 egyelőre
http://www.asrock.com/product/K8Upgrade-NF3.htm
ja,a ram megy majd 400mhzen?
köszi -
dokar
addikt
na itt lesz pár asrock-os okosság: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest