- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Apple notebookok
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Félkörpanorámás mikrotorony érkezett, ezúttal a SilverStone berkeiből
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andras786
újonc
válasz BlueAthlon #9 üzenetére
Ezt ki mondta, hogy nem tuningosak? Asrock alaplapból is lehet venni Z170, Z270 és X99-es tuning lapokat.
Az, hogy te az olcsóbb kategóriából rendelsz, mert azt tudod jobban eladni, arról nem a márka tehet.A meghibásodási arányt sem tudod felmérni, mert csak alapkategóriákból rendelsz. Nekem is mondták már üzletben, hogy ez meg az a jó, miközben csak alapkategóriás lapjaik voltak.De mert a Gigabyte jobb, mind az ASUS stb, stb.. ezt így nem lehet megállapítani, ha csak mindenből az alapkategóriát rendeled.
Azt lehet mondani, hogy az alapkategóriába X Y márkának kisebb a meghíbásodási aránya.
ASUS sem rossz, hidd el, ha nem egy 15 ezres lapot veszel alapul !
Az igaz, hogy az Ashrock talán jobbat gyárt alsókategóriába, viszont felsőkategóriába már az ASUS leveri.
Így nem lehet általánosítani egy egy márkát, hogy rendelek pár darab alapkategóriát, aztán megnézem melyiket hozzák vissza az üzletbe előbb. Ez szériától is függ, ez az egyik.A másik meg az mondom, hogy az alapkategóriát pl az ASUS nem nagyon csinálja meg, mert arra nem ad annyit, mind a drágább lapjaira.[ Szerkesztve ]
-
kukinyo
addikt
válasz BlueAthlon #1686 üzenetére
Mondtam hogy csak kíváncsiság.Eszembe sem jutna variálni vele.
Viszont mindent tudni akarok.
Köszi -
kukinyo
addikt
válasz BlueAthlon #1684 üzenetére
Ezt csak kíváncsiságból kérdem:A beépitett kártyán is tudok biost cserélni?Mert lementeni az eredetit nem tudom semmivel.
-
kukinyo
addikt
válasz BlueAthlon #1681 üzenetére
Az enyémen az everest szerint HD3100-as van.
A leírás szerint viszont 3000-es.[ Szerkesztve ]
-
wwgolf
csendes tag
válasz BlueAthlon #710 üzenetére
Üdv.
A Gart nélkül tényleg megy minden, DE 3DMark 05 06 videókártya pontban feleannyit hoz + ha dvd-t másolok (NERO 6.3.1.25) a max olvasási sebesség 3400-4000Kb/s ha a gart fentvan 10e is van.
A memóriákat teszteltem, a memtest86-3.2 progival, boot után kb 8 órát ment, lement vagy 30x, és nem talált hibát a memóriákba
Valami netes cím nincs ahonnan esetleg más GART DRIVER-t találhatnék és hátha rendeződne
A memória cserért holnap kipróbálom, reméllem ahol vettem tartanak más memóriát isN8 ... Asus M4A88TD-V Evo, AMD Athlon II X2 240e , 4GB ...
-
ps2k
tag
válasz BlueAthlon #234 üzenetére
thx, ezt a tuningot én is megtolom
A világ legnagyobb felfedezését olyan emberek tették, akik túl hülyék voltak ahhoz hogy felfogják, az adott dolog lehetetlen..
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nothing: március 4
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jövedelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget