- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
válasz
rantotthusi #5068 üzenetére
a proci foglalat felett a kis hűtőbordás rész
-
Debilon
addikt
válasz
Mayweather #3883 üzenetére
miért tapogatod?
-
Debilon
addikt
ha nálad a 2. ilyen lap is "hibás" akkor valami nálad lesz gond, szerintem cserélgess alkatrészt cvalakitől próbára (táp/ram/vga esetleg procit újra betenni a helyére)
sajnos segíteni nem tudok, de ha másnál ez nem fordul elő akkor nem lehet azt mondani, hogy széria hibás ez a fajta lap
nekem sincsen semmi gondom vele, nem fagy, rendesen elindul, nincs kékhalál
-
Debilon
addikt
válasz
_DiEGO_ #3043 üzenetére
félreértések elkerülése végett, nem most cseréltem a lapor
a wint újraraktam amikor az alaplapot cseréltem pár hónapjaezt a manual dolgot megnézem megint, bár próbáltam már szerintem és nem működött
ezzel az 1,70-el annyiban jó, hogy mikor nem indul kikapcs/bekapcs után automatikusan kikapcsolja UCC-t, nem kell tápon is lekapcsolnom az áramot mint előtte az 1,60al -
Debilon
addikt
válasz
_DiEGO_ #3041 üzenetére
így van, post-nál továbblépett x4 (b45-ként), win nem töltött be, restartolt a gép és ugyanúgy a 0 és 1 mag van a core control alatt
próbáltam 1,375V-1,4V-al is de ugyanúgy semmi, ramnak is adtam kicsit, de semmi
vagy hagytam 1333-on a ram-otátállítottam full manualba az OC modot, de ugyanez
az a baj, ha ucc enabled, (vagy post közben az X-et nyomom) akkor automatikusan húzni is akarja mindjárt
a leírásában is ez van sajnos, hogy így működik, de én nem szeretném húzni egyenlőre, csak a +1 mag kéneram sebességből látszik, mert 1600 helyett más órajeleket ír
-
Debilon
addikt
válasz
anderledani #3039 üzenetére
a proci oldható, 1 mag tuti
az előző lapomban x3-ként üzemelt nagy megelégedéssel
-
Debilon
addikt
970 ext3-am van, most feltettem az 1,70 BIOS-t, gondoltam megnézem ezzel megy-e a core unlock
ucc enabled, restart, és kiírta hogy X4 B45 (X2 545 procim van) mire F2-t nyomtam volna tovább lépett
win nem töltött be, restartolt a gép, lépnék be uefi-be, de már csak x2 545 és 2 magot ír a core controlmiért nem enged válogatni a magok között? +1 mag tuti menne
-
-
Debilon
addikt
igen tapasztalom, hogy nem mindig megy a feloldás..
procim tuti oldható, előző lapomban (Giga 770UD3 rev2) nyílott mind 2 plusz mag, de csak 3-al volt stabilde ebben a 970 extreme 3-ban nem is indul újra, csak egy idő múlva a boot guard szerint sokszor sikertelenül indult a rendszer, és mindent vissza tesz alapra
-
Debilon
addikt
lehet kicsit offtopik lesz, de ha már RAM..
valaki használ Kingmax 4GB (FLGF65F-C8KL9) 1600-as modult ASRock 970 extreme3-ban?
csak mert gyári oldalon 1600-hoz 11-11-11-30 van írva, a lap 9-9-9-28-at állít be, ami CPU-Z szerint az XMP (1600)-hez tartozó időzítés és ami se nem 1333 se nem 1600
gyári adatok, hivatalos oldalról:
CAS Latency:
1333MHz – CL=9 (9-9-9-27)
1600MHz – CL=11(11-11-11-30)ez megint érdekes, mert SPD-ből kiolvasva CPU-Z 1333-hoz 9-9-9-24-et ír
elképzelhető hogy ez miatt az időzítés keverés miatt (alacsony) nem megy a magfeloldás nekem?
-
Debilon
addikt
van egy PHII X2 545-öm ami unlockolható legalább 3 magosra (előző giga lapomban így ment)
most bekapcsolom az UCC-t BIOS-ban, bocs UEFI-ben, F10+restart ugye és onnantól kezdve csak a vinyók pörögnek meg a ventik. monitor be sem kapcsol, vagy mennyit kellene várnom hogy elinduljon a gép? cirka 30 sec alatt semmi sem történtplusz: balaki használ-e pl. kormányt a gépen? nekem a Logitech DFGT minden indításnál körbeforog, kalibrálja magát ezzel a lappal
-
Debilon
addikt
970 extreme 3 + w7 x64
ami a probléma, hogy van net, aztán 1-2 bvekapcsolás után nem kap a hálókártya IP címet, nem csatlakozik a netre, csak kis sárga háromszög van és "nem azonosított hálózat" üzenet
ez mitől lehet?
-
Debilon
addikt
hali!
beújítottam egy 970 Extreme3-at, és az érdekelne, hogy a chipset drivert tenném fel, akkor elég-e az utolsó Catalyst-et feltennem? Radeon 4830 a VGA-m
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest