- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Monitor hiba topik
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
printpro
csendes tag
sigh, bonyolítsuk még, az arduino kód sincs a fasorban sem, és akkor még legyen egy androidos progi is, amihez szintén nem értek.
Az egész azzal indul hogy kirakatba kellett pár dekoráció CNC-vel (ehhez legalább értek) Amit sima olcsó buta ledek világítottak meg. Namost az olcsó buta led, pont olyan rossz mint amilyen olcsó. A megrendelő pedig látott pár szép animációt programozható ledre. Innentől kezdve pedig az én bajom megoldani. (mint a munka része) Úgyhogy, ha legalább arra tud valaki válaszolni, hogy hol keressek embert erre a feladatra, már az is segítség.
-
printpro
csendes tag
válasz
Teasüti #3321 üzenetére
Jogos, végülis, van egy full windowsos tablet (desktop win 10 fut rajta) De ahhoz kell egy külön software ami kezeli. Nem tudom, van-e erre kész megoldás? Vagy külön appot kell írni rá? Nem dobná az meg a fejlesztési időt / költségeket?
Első ránézésre erre gondoltam mint lehetséges távirányító kiosztást:[link]
Igazából nem ragaszkodom infrához. .Ha jobb / egyszerűbb valami okos eszközről vezérelni legyen. Csak az tart vissza hogy mennyire bonyolítja ez meg a projectet.
-
printpro
csendes tag
Üdvözletem,
Arduino programozóra lenne szükségem. Természetesen nem ingyen. Ez volna a feladat:
2db különálló rgb led szalagot kellene vezérelni (ws2812b) 2x 1m 60 led. (kirakat világítása)
Minden funkció külön vezérelhető legyen a két szalagon, Illetve egyben is. (pl: szalag 1 fényerő, szalag 2 fényerő, illetve mind2 szalag fényerő)Animációtól függetlenül legyen állítható:
fényerő
hueAnimációk: (source code van video leírásban)
tűz: https://www.youtube.com/watch?v=-2hk6rxlrGA
Ripple: https://www.youtube.com/watch?v=IrMzopUe8F4
Sparkle:https://www.youtube.com/watch?v=ou8_pI-8FZU
6db statikus paletta, némileg animált pixelekkel (kb mint tűz, csak pixelek színe egyenként van megadva)Irányítás:
Infra távirányítóval,Hardware: (Ha debrecen közelében vagy el tudom vinni fejlesztéshez)
2db arduino Uno (Több forum szerint 1db arduino kell az infra jel dekódolásához, ami aztán tovább küldi a jelet egy másik ardunak.)
2db 1m 60led ws2812b szalag
Olcsó ebay infra vevő / távirányító (részletek később)Namost, egyáltalán lehetséges-e ez? Ha igen, kb mennyi idő / költség lenne összehozni egy ilyen programot? Igazából, fogalmam sincs hol keressek rá embert. Az alapvető arduino ismeretek megvan, illetve elektronika részét is össze tudom rakni. Szóval nem kell feltétlenül készre szerelni. De a mélyebb programozásához nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- Monitor hiba topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest