- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
printpro
csendes tag
sigh, bonyolítsuk még, az arduino kód sincs a fasorban sem, és akkor még legyen egy androidos progi is, amihez szintén nem értek.
Az egész azzal indul hogy kirakatba kellett pár dekoráció CNC-vel (ehhez legalább értek) Amit sima olcsó buta ledek világítottak meg. Namost az olcsó buta led, pont olyan rossz mint amilyen olcsó. A megrendelő pedig látott pár szép animációt programozható ledre. Innentől kezdve pedig az én bajom megoldani. (mint a munka része) Úgyhogy, ha legalább arra tud valaki válaszolni, hogy hol keressek embert erre a feladatra, már az is segítség.
-
printpro
csendes tag
válasz
Teasüti #3321 üzenetére
Jogos, végülis, van egy full windowsos tablet (desktop win 10 fut rajta) De ahhoz kell egy külön software ami kezeli. Nem tudom, van-e erre kész megoldás? Vagy külön appot kell írni rá? Nem dobná az meg a fejlesztési időt / költségeket?
Első ránézésre erre gondoltam mint lehetséges távirányító kiosztást:[link]
Igazából nem ragaszkodom infrához. .Ha jobb / egyszerűbb valami okos eszközről vezérelni legyen. Csak az tart vissza hogy mennyire bonyolítja ez meg a projectet.
-
printpro
csendes tag
Üdvözletem,
Arduino programozóra lenne szükségem. Természetesen nem ingyen. Ez volna a feladat:
2db különálló rgb led szalagot kellene vezérelni (ws2812b) 2x 1m 60 led. (kirakat világítása)
Minden funkció külön vezérelhető legyen a két szalagon, Illetve egyben is. (pl: szalag 1 fényerő, szalag 2 fényerő, illetve mind2 szalag fényerő)Animációtól függetlenül legyen állítható:
fényerő
hueAnimációk: (source code van video leírásban)
tűz: https://www.youtube.com/watch?v=-2hk6rxlrGA
Ripple: https://www.youtube.com/watch?v=IrMzopUe8F4
Sparkle:https://www.youtube.com/watch?v=ou8_pI-8FZU
6db statikus paletta, némileg animált pixelekkel (kb mint tűz, csak pixelek színe egyenként van megadva)Irányítás:
Infra távirányítóval,Hardware: (Ha debrecen közelében vagy el tudom vinni fejlesztéshez)
2db arduino Uno (Több forum szerint 1db arduino kell az infra jel dekódolásához, ami aztán tovább küldi a jelet egy másik ardunak.)
2db 1m 60led ws2812b szalag
Olcsó ebay infra vevő / távirányító (részletek később)Namost, egyáltalán lehetséges-e ez? Ha igen, kb mennyi idő / költség lenne összehozni egy ilyen programot? Igazából, fogalmam sincs hol keressek rá embert. Az alapvető arduino ismeretek megvan, illetve elektronika részét is össze tudom rakni. Szóval nem kell feltétlenül készre szerelni. De a mélyebb programozásához nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged