-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
printpro #3329 üzenetére
A sokféle vélemény kíváncsivá tett!
A kezem ügyében lévő cuccokból (Uno + led szalag) összeütöttem egy próbát.
Sokat nem tököltem vele, de az adott minták közül a "Ripple"-t próbáltam.
Minden gond nélkül működik.
Majd egyszer kipróbálom a többit is, de ma már hamarosan aludni fogok, holnap meg valószínűleg strand.
Majd valamikor a jövő héten.
Úgy látom, itt most az lett a jelszó, hogy ha nem elég bonyolult az életünk, akkor igyekezzünk feleslegesen elbonyolítani. Az én elvem ezzel szemben az, hogy ember segíts magadon, Isten is csak akkor segít!
A vezérlés sem egy ördöngősség. Én - mint általában - a WiFi megoldást javasolom, bár ezért többen visszaszednék rólam a keresztvizet.
A WiFi előnye szerintem (többeknek különbözik a véleménye):
1. egyszerű programozni, html lapot írsz.
2. böngészővel (Firefox, stb) kezeled, ezért paltform független, megy iPhonon, Androidon, Windowson, Linuxon, telefonon, tableten PC-n egyaránt, ami épp a használó keze ügyében van.
3. minden bizonnyal 10 év múlva is ismerni fogják a böngészők a html-t, ezért hiába jön mindenféle verzió váltás, nem avul el.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest