- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
Én ilyet használok ESP32-vel, ezzel a függvény könyvtárral. Nem tudom mega-val menne-e. Ahogy nézem a mintakódokat a TFT könyvtár kell meg az SPI, de az SPI az lehet szerintem mega is, lényeg a portokat kell jól bekonfigolni.
Sajnos az első kijelzőm fél év után cserés lett. Ha 27 fok körül volt a hőmérséklet, akkor csíkozott a kijelző. A második kb 3 hónap óta még jól működik.
Mindenképpen SPI-os kijelzőt javaslok az egyszerűbb összekötés és programozás miatt. Valamint ne a kijelzőt vedd meg először, hanem találj megfelelő könyvtárat és ahhoz vegyél kijelzőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest