- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lac14548 #10984 üzenetére
Puff neki...
Elvileg az adat vonalnak nem kellett volna károsodni, ha tudsz szerezni külső tápos usb hub-ot, esetleg tegyél egy próbát vele, hátha csak a táp része égett meg. Laptop vagy asztali gép? Szerencse, hogy az alaplapot nem vitte magával.
Hogy lehet, hogy polyfuse nélkül is kiadnak arduino-t? Úgy emlékszem, ami nekem van nano, azon is van. De lehet rosszul emlékszem. Annak idején kezdő koromban ezek szerint sokszor megmentette a gépet az uno-n lévő polyfuse, amikor rajta felejtettem egy motort. Akkor csak bosszankodtam rajta, hogy lekapcsolta magát a lap, pedig rosszabb is lehetett volna ezek szerint... -
válasz
lac14548 #10982 üzenetére
"A windows-os Arduino nem látja."
A gép usb portját már tesztelted?
A linkelt képen nem látszik a polyfuse, ami a portot védi a túlterhelés ellen, ha a másik oldalán sincs, akkor könnyen lehet, hogy nem a nano, hanem az usb port f.ngott ki... A szervo akár túl is terhelhette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA 775 alaplap, + Quad Core Xeon E5420 proci
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest