Hirdetés
- iPad topik
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Van még egy ugyanilyen cuccom, ha lesz időm felforrasztom rá a lábakat és ki fogom próbálni azzal is.
Viszont az első ESP12 projektem révbe ért.
A múltkor linkelt fehér színű lapra forrasztottam rá, az aljára felment a HT7333 (köszönöm a korábban publikált mintát vargalex!) és jelentem működik!
Egyelőre csak egy breadboard-on van, de megy szépen a deep sleep - wake, meg minden amit eddig ki tudtam próbálni. Mondjuk a végleges összekötéseket (kábelek, ellenállások, csatlakozók stb.) nem tudom hogyan lehet kivitelezni breadboard nélkül... Ti hogyan csináljátok?Most fedeztem fel, hogy létezik ESP-12S is, ami teljesen kompatibilis az E/F szériával, csak a wifin javítottak sokat: "Further improved antenna design, better signal performance". Az ára a szokásos... rendeltem is belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- PlayStation 4 Slim 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A múltkor linkelt fehér színű lapra forrasztottam rá, az aljára felment a HT7333 (köszönöm a korábban publikált mintát vargalex!) és jelentem működik!
Egyelőre csak egy breadboard-on van, de megy szépen a deep sleep - wake, meg minden amit eddig ki tudtam próbálni. Mondjuk a végleges összekötéseket (kábelek, ellenállások, csatlakozók stb.) nem tudom hogyan lehet kivitelezni breadboard nélkül... Ti hogyan csináljátok?
ekkold