- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Micro Four Thirds
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robohw
aktív tag
válasz
Janos250 #6906 üzenetére
""Bevált" kit nem nagyon van, mindenkinek más a szempontja."
Egy kezdőnek milyen szempontjai lehetnek?
És ha már az ár.
Amit ajánlasz, az véleményem szerint azért elég sekélyes egy kezdő számára. Ledek villogtatásába hamar bele lehet unni, ha olcsó a készlet, ha nem.
A másik szet viszont - nem azért, mert én ajánlottam, de - tele van minden földi jóval, ráadásul egy DVD is tartozik hozzá, amelyben - gondolom én - vannak - nyilván lepróbált, tesztelt - kész kapcsolások, példakódok, tutorial, netán még fejlesztő rendszer is. Ez önmagában nagyon nagy segítség egy kezdő számára.
A 12 rugó környéki ár pedig abszolút nem sok, pláne ha a dolog azon hozadékára gondolok, hogy mi mindent megépíthet a kisérletező abból a kitből néhány plusz klón UNO vagy NANO megvásárlásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged