Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gamepad
- Pánik a memóriapiacon
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
"végtelenített"
Nekem a szervo motor végtelenítésével vannak elvi gondjaim:
Ezt ugyebár úgy csinálják, hogy a potit fix ellenállással helyettesítik, így mindig azt hiszi, hogy középen áll, és lehet körbe forgatni.
Igen ám, de így szerintem jócskán meg lehet tartósan terhelni a motrot. Elbírja?
Kondi:
A szervo PWM működéséből adódóan az idő mondjuk 10 százalékában vesz fel áramot, tehát addig kell neki elegendő kakaó. Ez mindenképpen egy nagy rántás a tápnak. Én tennék be kondit, jó nagyot.
Feszültség:
Zűrt nem a feszültség, hanem az áramerősség okoz. Szerintem. Tehát ha nem tekered nagyon, akkor nem kéne nagyon melegednie nagyobb fesz esetén se. Gondolom én, de erre nem vennék mérget.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold