- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs87
tag
válasz
Janos250 #5379 üzenetére
autó követő:
a témán én is gondolkodtam. A gondom az ardus gps modullal volt. Amint fedett helyen vagyok, vagy csak a kesztyűtartóban vége a dalnak.
Én telefonnal indultam el, androidon:
http://appinventor.mit.edu/explore/ai2/android-wheres-my-car.htmltávlati cél: gps tracker - azaz a saját pozícióm feldobni ThingSpeakre, majd az otthoni szerver percenként összehasonlítja az én akt. pozícióm a fix otthoni pozzal. Ekkor kapok egy értéket, h otthon/otthon közelében vagyok. Ha nem is használható ez a bool ajtónyitásra, de plusz 1 feltételnek tökéletes.
Az app inventor blokkos programozása egy rossz vicc, de meglepően sokat tud és nem kell hozzá ismerni az android mélységeit, ezért tetszett meg. (mert még abba is komolyabban belekezdeni nincs kapacitásom, meg annyira nem is érdekel)
van 1 ilyen kész "kódom", ha érdekel megosztom veled (max screenshoton, ha más módot nem találok)
nekem esp-vel nem sikerult W5100-zal egy webserver + tcp klienst összehozni. Minden összeakadt mindennel
a vége az lett, h kiszerveztem külön-külön nanokra és soroson kommunikáltam. (meg összeakadt még az sd olvasó, eeprom....., azóta próbálom a libeket minimalizálni, bugyuta logikák, talán úgy stabilabb, a pc meg mindent "meglogikáz")
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Kiwiears Astral
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest