- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs87
tag
válasz
Janos250 #5379 üzenetére
autó követő:
a témán én is gondolkodtam. A gondom az ardus gps modullal volt. Amint fedett helyen vagyok, vagy csak a kesztyűtartóban vége a dalnak.
Én telefonnal indultam el, androidon:
http://appinventor.mit.edu/explore/ai2/android-wheres-my-car.htmltávlati cél: gps tracker - azaz a saját pozícióm feldobni ThingSpeakre, majd az otthoni szerver percenként összehasonlítja az én akt. pozícióm a fix otthoni pozzal. Ekkor kapok egy értéket, h otthon/otthon közelében vagyok. Ha nem is használható ez a bool ajtónyitásra, de plusz 1 feltételnek tökéletes.
Az app inventor blokkos programozása egy rossz vicc, de meglepően sokat tud és nem kell hozzá ismerni az android mélységeit, ezért tetszett meg. (mert még abba is komolyabban belekezdeni nincs kapacitásom, meg annyira nem is érdekel)
van 1 ilyen kész "kódom", ha érdekel megosztom veled (max screenshoton, ha más módot nem találok)
nekem esp-vel nem sikerult W5100-zal egy webserver + tcp klienst összehozni. Minden összeakadt mindennel
a vége az lett, h kiszerveztem külön-külön nanokra és soroson kommunikáltam. (meg összeakadt még az sd olvasó, eeprom....., azóta próbálom a libeket minimalizálni, bugyuta logikák, talán úgy stabilabb, a pc meg mindent "meglogikáz")
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged