- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
Teasüti #4158 üzenetére
Szia, kód feltöltésére ott van pl. a http://data.hu/
A kódodhoz pedig annyit tudok hozzátenni, hogy optimalizálni kell. Nem néztem ugyan teljesen végig, de látszik belőle, hogy ugyan azokat a dolgokat írod le ezerszer, és ezeket ezerszer beleteszi a fordító a programodba.
A helyedben én táblázat alapján kezdenék neki, amit persze nem most fogok kitalálni neked, csak mint egy lehetőséget mondok. Ez a case ... case felejtős. Ahogy azért belenéztem, van morning, rtc stb.. tömböd, amiknek ugyan azokat az elemeit változtatod más más menükben. Ezeket lehetne egy két indexű tömbben tárolni, és nem case-vel, hanem if-fel és a gombok számából számolt indexxel dolgozni, vagy a gombok számát egy tömb alapján konvertálni indexszé, és a végén ha kell, elég egyszer is beletenni pl. a menu++ -t.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Anime filmek és sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest