-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
World-Soft
senior tag
Szia!
Köszi a választ.
Ledeket, ventiket MP3-met szeretnék vezérelni külső környezet és gesztusok alapján.A ventilátorokra ezt tervezték nekem és ez lett megépítve:[link]
Más esetben ezek a hall szenzoros ventik csak nyűszögetek (5V-on ezek az alul áteresztő szűrők és társai sem mentek).
Tehát valószínű ennél mint kimenetnél kérdéses a fránya 5V. Fe akkor azt meg 5V toleráns lábon felhúzó ellenállással még mehet is?A projet: [link]
A ledek is vagy a IRLR 024 NPBF-el, vagy az IRLML 2502-el szeretném illeszteni (2-10 led egy körön tehát olyan 5V 400mA-is nem át ha jó és remélem tényleg olyat mondtak amik erre jók).
Minden led egyesével 5V-ra van leellenállásozva.A bekötés így jó?
[link]
Így fel tudom tölteni amit kell?Amit nem találtam meg, hogy az eszköz tetején a két jumper mi?
Ami kérdéses még:
- hogy lehet a lapot azonosítani? Illetve ezt tudtam SOS-ben szerezni itthon: [STM32F103-MS]
Ez a jelölés alapján nem tudom beazonosítani melyik.
Nem tudom van -e jelentősége, mert ha jól értem kell valami bootloadert először feltölteni (hol találom meg az ami ebbe kell?), utána meg a progit.- Melyek az 5V toleráns lábak? Az egész googlet véginéztem, de egyik pinout ábrán amin a sajátomat látom ott nem találom az 5V toleráns lábak mivel vannak jelölve. Tud valaki ilyet?
- A 407-es mérete és a két lap fogyasztása.. 407 az tetszene (bár nem találtam meg mit fogyaszt a 103 és a 407-es és sajna korlátozottak a powerbankos lehetőségek), de nem találok méretet, és nem tudom beférne -e valahogy.
Köszönöm már sokadjára minden építő segítséget nektek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Halo sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Mozilla Firefox
- Subaru topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest