- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ViZion #23416 üzenetére
ESP32 S3 van már,. 20W-os izzókat kapcsolgat. SSR-t olvastam én is valahol, hogy az esetleg jó lehet. Felveszem a listára, ez jó lehet? [link] Vagy miért jobb ennél a Fotek-klón? (azért lett a kattógos modul, mert opto-s, és gondoltam nem hozzáértő fejemmel, hogy ott nincs kapcsolat a 230V és a kisfeszültség között)
A 230V nincs közvetlenül a többi alkatrész mellett, de persze bármi is lehet, ehhez sem értek. Viszont ferritből perpill 1db van itthon, de ha rendelésre kerül a sor azt is beledobok
Én írtam a progit, megnézem az EspEasy-t, hátha, bár amíg nincs a relén 230V gyönyörűen, hiba nélkül megy minden, de amint megkapja rögtön halálozik, nekem ez inkább vmi hardveres gondnak tűnik.
Nem próbáltam kézzel kapcsolgatni a reléket, kipróbálom azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged