-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Dißnäëß #19712 üzenetére
Ahogy Grandpa írta, nem kell túlgondolni, ezekre már gondoltak.
Enyémről írtam egy cikket, csak valamiért elnyelték a logout hullámai, nem tudom, h már publikus-e [link].
Mondjuk itt a termosztát maradt, a keringető lett ESP vezérlésű. Később ezt a Home Assistant fogja majd ellátni vezérléssel, egyelőre csak adatokat közöl vele.Termosztát állítgatás megint egyéni, nálunk folyamatos a kapcsolgatás, asszony random képes 25 foknál is kijelenteni, h fázik... megfogja a radiátort, az hideg -> hideg van bent. Már gondoltam, h csalok a hőmérőkkel, ráállítok +2-3 C°-t mindre
Ez mondjuk csak a nappalira igaz, emeleten termofejek beállítva, annyi.
-
válasz
Dißnäëß #19712 üzenetére
Én nem tudok mindenre válaszolni, csak örülök, hogy benéztél.
Esp32-n van permanens tár, ami nem EEPROM, de pont ilyen beállítások tárolására találták ki, még a hozzá való library-t is ennek megfelelően nevezték el (Preferences.h).
Én sem tudom, mit kell folyton állítgatni egy termosztátot...
Amikor kazános fűtésű házban laktunk, vettem egy okosabb termosztátot, ahol időzítve minden nap minden órájára be lehetett állítani a hőfokot. Eleinte élveztem, játszottam vele, aztán elkezdtem szépen törölgetni a beállításokat, míg egyszer csak azt vettem észre, hogy mindent kitöröltem és már hónapok óta ugyanaz az egy a hőfok van beállítva.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- iPhone-t használók OFF topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Óra topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest