Hirdetés
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Meglepetés: az ARM is belép az NVIDIA titkos klubjába
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Ahogy Grandpa írta, nem kell túlgondolni, ezekre már gondoltak.
Enyémről írtam egy cikket, csak valamiért elnyelték a logout hullámai, nem tudom, h már publikus-e [link].
Mondjuk itt a termosztát maradt, a keringető lett ESP vezérlésű. Később ezt a Home Assistant fogja majd ellátni vezérléssel, egyelőre csak adatokat közöl vele.
Termosztát állítgatás megint egyéni, nálunk folyamatos a kapcsolgatás, asszony random képes 25 foknál is kijelenteni, h fázik... megfogja a radiátort, az hideg -> hideg van bent. Már gondoltam, h csalok a hőmérőkkel, ráállítok +2-3 C°-t mindre
Ez mondjuk csak a nappalira igaz, emeleten termofejek beállítva, annyi. -
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Én nem tudok mindenre válaszolni, csak örülök, hogy benéztél.

Esp32-n van permanens tár, ami nem EEPROM, de pont ilyen beállítások tárolására találták ki, még a hozzá való library-t is ennek megfelelően nevezték el (Preferences.h).
Én sem tudom, mit kell folyton állítgatni egy termosztátot...
Amikor kazános fűtésű házban laktunk, vettem egy okosabb termosztátot, ahol időzítve minden nap minden órájára be lehetett állítani a hőfokot. Eleinte élveztem, játszottam vele, aztán elkezdtem szépen törölgetni a beállításokat, míg egyszer csak azt vettem észre, hogy mindent kitöröltem és már hónapok óta ugyanaz az egy a hőfok van beállítva. 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3600X Komplett PC 32GB RAM, 1.5TB NVMe SSD, Vízhűtés
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- LG 29WL500-B ultraWide gamer monitor leárazás!!! AkciÓÓ!
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez mondjuk csak a nappalira igaz, emeleten termofejek beállítva, annyi.

Amikor kazános fűtésű házban laktunk, vettem egy okosabb termosztátot, ahol időzítve minden nap minden órájára be lehetett állítani a hőfokot. Eleinte élveztem, játszottam vele, aztán elkezdtem szépen törölgetni a beállításokat, míg egyszer csak azt vettem észre, hogy mindent kitöröltem és már hónapok óta ugyanaz az egy a hőfok van beállítva. 
ekkold