Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Dell notebook topic
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolti_20
üzenetére
Igen, az Esp32 jelenleg az arduino szent grálja.
Az Esp8266 hasonló az Esp32-höz, csak (szerintem) egyszerűbb, kiforrottabb, és jobb az arduino kompatibilitása. Legalábbis amikor én Esp32-re írtam sqlite3 adatbázis kezelő programot, azt tapasztaltam, hogy az SPIFFS kezelő része még igencsak béta állapotú.
Neked pedig pont ennek a stabil működése (is) a lényeg. Amire neked kell, az Esp8266 (pl. Wemos D1 mini) is tökéletesen megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az Esp8266 hasonló az Esp32-höz, csak (szerintem) egyszerűbb, kiforrottabb, és jobb az arduino kompatibilitása. Legalábbis amikor én Esp32-re írtam sqlite3 adatbázis kezelő programot, azt tapasztaltam, hogy az SPIFFS kezelő része még igencsak béta állapotú.
Neked pedig pont ennek a stabil működése (is) a lényeg. Amire neked kell, az Esp8266 (pl. Wemos D1 mini) is tökéletesen megfelel.
ekkold