Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mostanság tervezem, hogy össze kellene rakni egy vezérlést. Eleinte, amíg meg nem ismertem az Arduino-t, én szerettem volna építeni egy hasonló tudású panel-t.
A feladata annyi lenne, hogy 4 szenzor adatait kiirja egy kijelzőre. A kijelzőn gombokkal lehet beállítani egy értéket, majd ha teljesülnek bizonyos feltételek, akkor egy relé behúz és csinálja a dolgát.
Hamarosan megérkezik a panel és neki tudok állni a szoftver kifejlesztéséhez.
Később még jelentkezek, kérdésekkel, tapasztalatokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold