Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Valami baja van a tápomnak
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
A lényeg a középen lévő oldalt 2 pici tüskén himbálózó hangyányi súlyt tartalmazó szemen van. Az látszik, hogy a súly vége szinte teljesen végig éri a borító kupakot(perselyt, hátlapot, tartót, nem tudom a hivatalos nevét) e miatt hátra ugye egy led nem rakható be kényelmesen. Marad a szemet tartó hátlap felső része amit vagy megfúrok és abba rakom az SMD ledet esetleg egy 3mm-eset. Öregszem az SMD-t én sem szeretem forrasztani. 10 évvel ezelőtt minden ilyet megforrasztottam. Van még egy megoldás hogy terveztetek és nyomtattatok egy új kupakot a szemhez. Lehet ez lenne a jobb, azt viszont nem tudom megmondani hogy ez mennyire lenne masszív. Ugye az elejével össze kell pattintatni. Az SMD led rögzítése ragasztó és ennyi. Hogy milyen drótot használok hozzá más kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Assetto Corsa Rally
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Kamionos váltógomb és Button box
- Esztétikai hibás Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold