Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- LG G Pad 8.3 - vissza a jövőbe
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
A lényeg a középen lévő oldalt 2 pici tüskén himbálózó hangyányi súlyt tartalmazó szemen van. Az látszik, hogy a súly vége szinte teljesen végig éri a borító kupakot(perselyt, hátlapot, tartót, nem tudom a hivatalos nevét) e miatt hátra ugye egy led nem rakható be kényelmesen. Marad a szemet tartó hátlap felső része amit vagy megfúrok és abba rakom az SMD ledet esetleg egy 3mm-eset. Öregszem az SMD-t én sem szeretem forrasztani. 10 évvel ezelőtt minden ilyet megforrasztottam. Van még egy megoldás hogy terveztetek és nyomtattatok egy új kupakot a szemhez. Lehet ez lenne a jobb, azt viszont nem tudom megmondani hogy ez mennyire lenne masszív. Ugye az elejével össze kell pattintatni. Az SMD led rögzítése ragasztó és ennyi. Hogy milyen drótot használok hozzá más kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen széket vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Futárcégek
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold