-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Sziasztok!
Egy érdekes kérdéssel fordulnék hozzátok: Wemos D1 Mini Pro
Nem tudok csatlakozni hozzá (portot sem tudom kiválasztani) és az alaplapok listájában nem egészen úgy találom meg, mint ahogy néhány példában láttam... (Nem találom meg úgy, hogy Siliconlab Wemos D1 Mini Pro) Amivel megtalálom, azzal nem reagál csak annyit, hogy egyszer felvillan az alaplapi kék SmD LED, ha csatlakoztatom az adatkábelt!
Sok oldalon láttam a jellemzőit és mindenhol a CH340G-t mutatják, mint USB-illesztőt, pedig nem az van rajta, hanem CP2104! Valami klónt sikerült beszereznem? Az enyém így néz ki: Előről, hátulról
Amit már próbáltam:
- több adatkábelt is (4 !!! db-ot is, mind nem lehet rossz)
- feltelepítettem a CP210x Windows Driver
- feltelepítettem a CP210x VCP Driver
- feltelepítettem a CP210x Universal Driver
- az alaplapkezelőben beállítottam a " http://arduino.esp8266.com/stable/package_esp8266com_index.json "
- kiegészítettem a címsort " https://arduino.esp8266.com/stable/package_esp8266com_index.json " -re is
- frissítési próbák után kezdem feladni a dolgot és kezdem azt hinni, hogy rossz a frissen bontott lapom!
Az egyik ismerőmmel végül arra jutottunk, hogy próbáljuk meg a programot egy UNO segítségével feltölteni a Wemosra, de nem vagyok biztos benne, hogy meg tudom csinálni!
Rendelkezek másik, bontatlan Wemos-al, de az CH340G-s csatolású és nem PRO-változat.
Kérdés: Hogyan tudom hozzáadni ezt az alaplapot a listába? Egyszerűen nem szerepel a programozóm felsorolásában!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- XPEnology
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold