Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Sziasztok!
Egy érdekes kérdéssel fordulnék hozzátok: Wemos D1 Mini Pro
Nem tudok csatlakozni hozzá (portot sem tudom kiválasztani) és az alaplapok listájában nem egészen úgy találom meg, mint ahogy néhány példában láttam... (Nem találom meg úgy, hogy Siliconlab Wemos D1 Mini Pro) Amivel megtalálom, azzal nem reagál csak annyit, hogy egyszer felvillan az alaplapi kék SmD LED, ha csatlakoztatom az adatkábelt!
Sok oldalon láttam a jellemzőit és mindenhol a CH340G-t mutatják, mint USB-illesztőt, pedig nem az van rajta, hanem CP2104! Valami klónt sikerült beszereznem? Az enyém így néz ki: Előről, hátulról
Amit már próbáltam:
- több adatkábelt is (4 !!! db-ot is, mind nem lehet rossz)
- feltelepítettem a CP210x Windows Driver
- feltelepítettem a CP210x VCP Driver
- feltelepítettem a CP210x Universal Driver
- az alaplapkezelőben beállítottam a " http://arduino.esp8266.com/stable/package_esp8266com_index.json "
- kiegészítettem a címsort " https://arduino.esp8266.com/stable/package_esp8266com_index.json " -re is
- frissítési próbák után kezdem feladni a dolgot és kezdem azt hinni, hogy rossz a frissen bontott lapom!Az egyik ismerőmmel végül arra jutottunk, hogy próbáljuk meg a programot egy UNO segítségével feltölteni a Wemosra, de nem vagyok biztos benne, hogy meg tudom csinálni!
Rendelkezek másik, bontatlan Wemos-al, de az CH340G-s csatolású és nem PRO-változat.
Kérdés: Hogyan tudom hozzáadni ezt az alaplapot a listába? Egyszerűen nem szerepel a programozóm felsorolásában!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gainward 1660Ti 6GB Csavarmatricás / Beszámítás OK!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest