Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Postas99

senior tag

válasz Aryes #23151 üzenetére

Valahogy úgy, ugye ez egy "mindenre is jó" távirányító amivel kisautót, repülőt mijaf@szt és akár hajót is tudsz távirányítani. De gondolom, hogy ezek nem egyszerre hanem firmware csere után tudják a saját cuccukat.
    A leírás megértése után (leteszi a hajót a vízre -- majd elindítja balra és jobbra - tehát pozicionál ezt a koordináta pontot megjegyezteti mint kiindulási pont) úgy gondoltam, hogy ehhez a fenti video adja az alap igazságot. Mondjuk a video URL-jében levő WEB oldalon azt nem találtam meg, hogy a firmware-t hogy cseréled, és honnan töltöd le. De támpont volt, hogy megértettem a vezérlő kvázi programozását az RC távirányítós kishajó koordinátáihoz. A video bemutatja ugyanazt a folyamatot amit Gerliger is megpróbált leírni.

De a legnagyobb baj, hogy hiányzik a legfontosabb, hogy a másik horgászt megkérdezze, hogy az övé hogy néz ki, fotók a hajóról a távirányítóról, főleg a kijelzőről bekapcsoláskor és utána, verziószám a távirányító vezérlő programról satöbbi, hol vette, vagy ki rakta össze... valami amiből tényleg megvan a háttér infó. A kishajó hogy néz ki, mert a videó alapján amit linektem ott van egy kinyitható alja a hajónak, tehát ha neki nem ilyen van hanem más hajója aminek ki sem nyitható az alja, akkor azzal nem is biztos hogy értemes szórakozni. Szóval addig ez a dolog felejtős ha nincs meg hozzá több infó. Az sem tudjuk, hogy az ő távirányítója ugyanazt a képet adja-e mint a másik horgászé. Tehát már ez is egy buktató.

Új hozzászólás Aktív témák