- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Findzs #14203 üzenetére
Nem álltam neki egyiknek sem, de az első 3-ból ránézésre nem lehet jó avatart készíteni.
A Q3-as Sarge karakterből ennyit lehetett kihozni, sajnos ilyen minőségű az alapanyag. Akkoriban nem voltak még ennyire nagy poligonszámú 3D-s karakterek mint manapság.Kidus: ezt még márciusban készítettem, igaz még nem kérték be, de szted elfogadható?
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz Findzs #14212 üzenetére
Nem néztem el, az eredeti Sarge az tényleg felejtős, de a másik se sokkal jobb. Azzal inkább az a gond, hogy nem felismerhető. Persze nem én fogom használni, nekem mindegy
#14198 Wyll: Ez a Superman arc kicsit olyan plasztik hatású, nem tudom így hirtelen megmondani mi olyan fura rajta Lehet, hogy vmi nagyobb felbontású/jobb minőségű alapanyagból jó lenne.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Hasek
Közösségépítő
válasz Findzs #14235 üzenetére
Ha úgy gondolod, hogy az eddig vétózott nyersekből mégis lehet avatart készíteni, akkor a blogomban találsz egy tutorial sorozatot, amiből elsajátíthatod az avatar készítés alapjait, majd a képszerkesztő topicban megpróbálhatod elkészíteni úgy, hogy az jó legyen.
Egyet érts meg. Nem az a lényeg, hogy régen milyen szabályok voltak, hanem az hogy most milyenek vannak. Ha Te régen kaptál volna avatart, akkor örülnél neki, ha csak úgy elvennék, mert már mások a szabályok? Nem hinném. Az már marad úgy, amíg a gazdája így szeretné.
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Wyll
őstag
válasz Findzs #14235 üzenetére
Megnyugtatlak, én is pont azon morfondíroztam ma, hogy igazán jó forráskép eléggé kevés van, és szinte mindegyikre tudnék mondani valamit, hogy miért nem ideális. Megjegyzem, ettől még elég sok nem ideálisnak is nekiállunk, néha még egész jól is sikerül, de aztán még Kidust meg utána a "bizottságot" is túl kell élnie...
És ez amúgy nem vétó, csak annyit mondtam, hogy én nem állnék neki. De tessék, valami ilyesmi lenne belőle részemről, kíváncsi vagyok a többieknek mi a véleménye:Hasek:
Ha nem akarsz már szívni vele, akkor no para, de szívesen megnézném milyen úgy, ha pár pixellel "beljebb húzod az agyvelejét", hogy ne a feje gömbsíkjában legyen. Talán úgy jobban látszódna, hogy az ott az agya, belül[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest