Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fapados Kioxia SSD az 5.0-s PCI Express platformon
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabám
addikt
Nem, Ő amerika kapitány. . .
-
X Factor
addikt
Engedélyt kérnék, h. mehet-e?
Közbe látom jött rá válasz, csak elnéztem a számozást.
-
macikos
addikt
ok
-
Wyll
őstag
válasz
rankesz #15282 üzenetére
Miért csúsztál volna? Amint Kidus rábólint, már teheted is be a kérvényezőbe.
Most nézem: a te engedélyed is rég volt már. Sztem nem árt, ha rákérdezel megint. Idő van még.
macikos:
Én azt hittem, elolvastad már, amit Ndruu linkelt... Ha nem akkor légyszi tedd meg!
Utána tt kérdezd meg, hogy jogosult vagy-e! -
Wyll
őstag
válasz
macikos #15280 üzenetére
Dehogynem, természetesen ilyet is lehet. Ehhez ilyenkor jár egy külön bejáratú kis adminisztrációs felület is, ahol be lehet állítani többféle arcképet is: meg lehet adni egy alapértelmezettet, de egy schedule táblázat segítségével automatikus rendszeres időzítésre is van lehetőség. Sőt, igazából olyat is lehet kérni, hogy kipostázunk neked egy nemrégiben kifejlesztett szerkezetet, ami a monitorra felcsíptetve figyeli az életjeleidet, megállapítja milyen hangulatban vagy, és a hozzá adott szoftverrel az ennek megfelelően beállított arcképet jeleníti meg PH!-n - csak ez már feláras.
Not.
-
macikos
addikt
-
Wyll
őstag
Bammeg, azt nem is nézem!!!
2500 nap.....
→
Hmmm...(#15261) nem_tom: Ndruu fogja neked megcsinálni a lehetőségekhez képest olyanra, amilyenre szeretnéd. Esetleg írj neki egy privit (óvatosan
).
Amúgy miért nem jó ez így? Sztem elég nagy, nem hiszem, hogy lehetne még nagyítani... -
Wyll
őstag
Jó látni a SonyEricsson profizmusát
(csakhogy az utókornak is megmaradjon: [link])
Szerintem nagy szükségük volna erre:(Az wikipédiás official-ból csináltam. A honlapjukon nem találtam meg vektorosan....
)
-
X Factor
addikt
Sziasztok !
Logouton olvastam az egyéni arcképpel kapcsolatban, és mivel a kritiréumnak megfelelek, gondoltam élek a lehetőséggel.
Beleolvastam a topikokba remélem sikerült olyat találnom ami megoldható, illetve a szabályoknak megfelel, illetve nagyon hálás lennék, ha az "arcképesek" közül vki megcsinálja a ph kompatibilis verziót (ha jól tudom ezt itt kell kérni
)
Íme a képek: (mind ua. csak más a kontextus)
-golyó nyomok nékül
-[link]
-[link]Gondolom a mosolygósabb verziók előnyt élveznek.
Előre is köszönettel
X Factor -
rankesz
veterán
-
válasz
zsirfecske #15250 üzenetére
szívesen
kisképet nem engedélyeztetünk külön, ha a nagyot leokézta akkor már rendben
Źşë: már neked is leokézta, nem kell mindenre 3x rákérdezni
mehetsz a requestbe
-
válasz
zsirfecske #15248 üzenetére
Tessék
;
A kisképen a fejét hagytam csak meg, mert a teljes alakos kivehetetlen lenne.
-
Kidus
őstag
válasz
zsirfecske #15225 üzenetére
Ok
-
Wyll
őstag
válasz
nem_tom #15239 üzenetére
Hogy hatna már ki?! Az avatarod egy ettől teljesen különálló képfile lesz vhol a ph szerverein. (Minden egyes kis (elő-)avatar amit ide felteszünk egy-egy külön képfile.) Éppen ezért felesleges is volt feltölteni, hisz csak most az egyszer kellett.
Amúgy ez hogy jön ide?
A kérés az volt, hogy ne képként illesszétek be a forrásképeket, hanem a szövegben (szövegesen) linkeljétek. -
Próba:
Egy-két pixelnyi még talán belefér. Délután meglátjuk...
-
nem_tom
őstag
-
És így?
-
Én tudok csak rajta segíteni, mert csak nekem van meg az átalakított forráskép. Ebből ha leradíroznám a felső pár pixelt, akkor csapott fejteteje lenne szegénynek.
1-jéig még van egy-két nap, én nem szoktam elsietni.-
Kész verzió versus csapott verzióRecétleníteni meg nem tudom ennél jobban, ahhoz túl nagy a kontraszt a háttér és az arckép között. Kicsit recésebb lett az új, de legalább nincs szösz a feje tetején.
-
Źşë'
addikt
valaki ha tud legyen szíves javítani rajta, (a feje búbján lévő kis csíkot eltüntetni + amennyiben úgy látja az adott arcképgyáros pixelmentesíteni - nekem megfelel, csak feleljen meg a request topikban is lehetőleg
)
+ kellene belőle egy pici verzió is, előre is nagyon szépen köszönöm!
-
válasz
zsirfecske #15223 üzenetére
Ehhez mit szólsz?
v
-
válasz
zsirfecske #15221 üzenetére
Vmi ilyesmi?
-
zsirfecske
addikt
a vágásra én is gondoltam, hogy annyival is nagyobb lehessen a test. de egy nagyonnagyon picit lejjebb hogy több fehér legyen a batman jel alja alatt
a szemébe max. egy gomb hiányzik, akár sima fekete (de lehet hogy jó is lenne így ahogy van félelmetesen üresen) és inkább a csőrére kéne egy kis halvány narancsos-sárga szín.
de persze innetnől a te kezedben a dolog, én ezt így már akár el is fogadnám. kösziii
-
válasz
zsirfecske #15219 üzenetére
Kicsit még vágtam belőle. A szemét milyen színűre gondoltad?
-
válasz
zsirfecske #15217 üzenetére
Nekem ennyit sikerült kihozni belőle
;
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #15211 üzenetére
na jó én feladom, közben megpróbáltam és ebből nem lehet semmit kihozni és nem találtam semmi avatarnak valót
-
phanzetomox
őstag
Köszönöm a segítséget, srácok, főleg neked koxx mester !
Remélem elfogadják majd, és megkapom
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #15203 üzenetére
második körre neveznék, Kidus valóban elutasította a zsírmadaras képemet
valaki segítene nekem ebből a képből egy jobbra nézős arcképet csinálni? valahogy így:
a batman jelig mindenképp kéne hogy még látsszon, de ha kijön akár egész alakos is lehetne. nagyon szépen köszi előre is!
-
Wyll
őstag
válasz
zsirfecske #15200 üzenetére
Hmm-hmm... Az a legfőbb baj vele, hogy oldalt kell levágni, amit nem nagyon komál Kidus...
És ezen nem nagyon lehet segíteni sajnos grafikailag sem. Max a test újrarajzolásával 'lefele' irányba, de nem tudom, ki vállalkozna erre, és lehet neked sem tetszene úgy az eredmény..
Esetleg ha csak a kerek feje lenne a képen, valamivel nagyobban mint most, de gondolom úgy nem tetszene (és ezt sem igazán szereti Kidus (mmint a nyak nélküli figurákat))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mazda topik
- Airsoft
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mobil flották
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest