Hirdetés
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Köszönöm az új pofázmányomat!
-
BBéci
legenda
Az nem mérges fej, hanem szomorú.
Múlt keddre (03. 10.) ígérted, amire azt válaszoltam, nem sürgős és ezt mondom most is. De attól még lehetek bánatos.
Itt látható, hogy én intettem türelemre fórumtársunkat. -
BBéci
legenda
válasz
Taifa Díaz #5563 üzenetére
Azóta már 20 napnál tartok.
-
BBéci
legenda
válasz
spanglee001 #5546 üzenetére
13 napja várok, [link], szóval nyugi!
-
BBéci
legenda
válasz
Peterson_ #5507 üzenetére
Ne érts félre, nem akarok fényképes avatárt, csak megemlítettem, mint máshol (sok helyen) jól működő lehetőséget.
Ami viszont nem igazán tetszik, az a szabadon választható avatárok viszonylagos csekély száma miatti kavarodás. Sok esetben 2-3 ember, ugyanazzal az arccal társalog fél oldalon keresztül, hát, az egyáltalán nem mutat jól és még zavaró is az írók és az olvasók számára egyaránt. -
BBéci
legenda
Nem is gondoltam arra, hogy ez változni fog, pláne nem javaslatként hoztam fel. Csupán a témáról beszélgetünk, amibe belefér, hogy megemlítünk más fórumokon szerzett tapasztalatokat.
A másik felvetésemet is félreértetted.
Az nem világos számomra, miért lehet a "sima" avatarokat gyakran változtatni. Azt legfeljebb évente egyszer engedélyezném. Tudok olyan tagról, aki 9 hónap alatt a negyedik arcképpel van éppen jelen. -
BBéci
legenda
válasz
Skillet #5473 üzenetére
Számodra bizonyára a legjobb, de vagyunk néhányan, akinek fogalmuk sincs, kiféle-miféle az a figura.
Egy pörölyfejű, zöld gülüszemű szörnynek is nézhető. Vékonyka test, hatalmas fej.
Ne sértődj meg, nekem ez jön le, ha ránézek. Talán túl öreg vagyok az efféléhez. Na nem mintha az én oroszlánom jobb lenne.
Ehhez tudni kell, hogy soha, semmiféle konzolos és PC-s játékkal nem találkoztam. Rajzfilmeket sem nézek kb. 30 éve, kivétel az Ice Age 1-3, és az egyik Shrek rész. -
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Sziasztok!
Régóta tervezem, hogy egyéni arcképet igénylek, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. A mostaninál kicsit kidolgozottabb és mérgesebb oroszlánfejet szeretnék, ha vicsorog, vagy bömböl, mint az MGM-é, az sem hátrány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Gran Turismo
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Update 04.22. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest