Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
amikor belinkeltem ide a képeket, hogy miből szeretnék egyéni arcképet, és folyamatosan falakba ütköztem, már nekem is ugyanaz járt a fejemben, amit most írtál, hogy miért nem lehet csak simán képeket feltölteni?
de nézz rá az oldalra. teljesen egyedi, igényes. teljesen zilált lenne, ha bárki, bármit feltölthetne. nem lenne ilyen egységes képet mutató, összeszedett. így valahogy sokkal kellemesebb. persze ezt ízlése válogatja... de én így érzem.
szóval szerintem jó ez így, ahogy van. -
Skillet
addikt
persze, igazad van. csak mert más a kútba ugrik... jogos.
csak annyit vettem ki a dologból, hogy mikor az arcképgyárosok beszúrják a képeket, akkor utána még áldását adja rá az, aki igényelte (azt hittem most is igaz, hogy a kivétel erősíti a szabályt), de jelen esetben magam vittem át a képet.
písz
természetesen lesem majd a jobbnál jobb képeket. de akkor is az enyém a legjobb! -
Skillet
addikt
elnézést kérek. nem egyszer elolvastam amiket kellett...de mivel folyamatosan azt láttam, hogy abban a topikban a képek belinkelése és plecsnizése után még szoktak rá írni az arcképet kérők.... pl, hogy tetszik nekik stb, meg köszönik szépen... és nem került semelyik törlésre, így azt hittem...
ha most odalesek, tele van ilyen hozzászólásokkal a topik
na de valóban mindegy... és még egyszer bocsánat! akkor megköszönöm nektek itt.
köszönöm mindenkinek!
főleg Ndruu-nak. TORK szuper lett
néha majd idelesek, megnézem a munkáitokat. üdv -
Skillet
addikt
Jééé, ismét hóember?
Igen. Én is csatnak láttam először. Asszony mondta, hogy szerinte a nagy parittyázás közben a kis lógó biszbasz végét csapta fel az arca elé... és szerintem is így van. Viszont ezt megvettem!!! És nagyon hálás vagyok. Ti itt mind igazi alkotók vagytok. Szuper munkát végeztek.
Maximálisan elégedett vagyok!
Köszönöm!
Mit kell még tennem? -
Skillet
addikt
Jajjj. Szerintem elképesztően jó lett. Nagyon örülök, hogy jobban vagy!
És nem akarok szőrszálhasogató lenni, de egy pici változtatás kellene.
A bal oldalon az odakreált kis szíj tetejében nincs az a kis bumszli. Erre asszony figyelt fel valamelyik nap. Az a felcsapódó szíj alja.
Remélem érthető amit zagyválok.
Először én is azt hittem, az a csatt, azzal rögzül a satyihoz.
1
Itt egy kép. A kis csápok a sisak aljába futnak be.
Ha még ezt az egyet megbabrálnád nekem, utána örök hálám. ja, amúgy a kettest kérném... köszönöm! -
Skillet
addikt
szia
nagyon köszönöm. természetesen ráér. nem hajt a tatár. amikor ideje van valamelyikőtöknek, lessen rá. hátha ki lehet hozni belőle valamit. azt hiszem az már fix, hogy TORK figuráját szeretném. ez egy videójáték karakter. nem volt túl népszerű játék, de nekem tetszik.
3 link:
1
2
3nem tudom melyikkel a legkönnyebb a munka. én azért választottam végül a másodikat, mert azt megforgatva pont a fórum felé néz. de az első meg teljes alakosan is talán beleférne a kockába? de rátok bízom. hátha jobb ötletetek van.
kösziés csatlakozom a felettem szólókhoz. szépek lettek az avatarjaik!
-
-
Skillet
addikt
válasz
pepe091 #5379 üzenetére
üdv
először is köszönöm!
az első még a legjobb, de a többi nem igazán... de az első is csak a többihez képest jó.
nem akarok tiszteletlen lenni, főleg, hogy én kérek, de ennél picivel kidolgozottabbra gondoltam.
3 évre lesz, ugye... szeretnék elégedetten ránézni
ha nagyon nem menne, mert bonyolult ábra, nem mutatna kicsiben sehogy, akkor esetleg TORK?
vagy egy teljesen más: SPYRO
hátha ő egyel jobb lenne. könnyebb. -
Skillet
addikt
-
Skillet
addikt
Sziasztok Mesterek. Nálatok lehet kérni arcképet, jó helyen járok?
Erről lenne szó. Igazából nem tudom, hogy egyáltalán ebből megvalósítható-e.
Nagyon köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest