Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
Tulajdonképp igazad van, nem fapados. Kicsit el vagyok kényelmesedve és mivel Windowson nevelkedtem a kezdetek óta, a 3-mas szériától a Win7-ig a teljes NT vonalon át. A Windows 8 miatt váltottam teljesen Linuxra, igaz foglalkozom Linuxszal 97-98 óta. Ezért valami hasonló kezelési módot keresek, amit talán a Cinnamon nyújt, sőt sokkal többet is és persze a Linux rugalmasságát. Ez a nagyszerű a Linuxban, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő összeállítást. Nekem most a Manjaro + Cinnamon nyújtja azt, hogy örömmel dolgozom rajta, nem azon gondolkodom hogy na, milyen másik asztali környezetet kellene feltenni, kipróbálni. Mert az Arch alap az régebb óta etalon. Nekem ez jön be, Neked amit szívesen használsz és ez így van jól. Olyan jó a Linuxod amit használsz, amennyire értesz hozzá szerintem

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB