-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Mit jelent neked a fapadosság? Be tudom állítani például, egy adott program melyik munkaasztalon nyíljon meg állandóan, ha elindítom. Tint2-vel beállítom, hogy Alt+Tab csak az adott munkaterület futó alkalmazásai közt váltson, vagy az összeset vegye figyelembe. Kupferrel simán meg tudom nyitni a dokumentumokat is úgy, hogy csak néhány betűt írok be a nevéből, nem kell keresgetni a Thunar-ban. Parcellite őrzi a vágólap történetét, amiben beállítható, hogy csak a ctrl+c tárolódjon, vagy amit kijelölök az egérrel, az is. És ez csak a jéghegy csúcsa.
(#2080) Decepticon

Amire felraktam az Openbox-ot, én is gugliztam rengeteget, leírásokat, hozzászólásokat olvasgattam, hogy legyen rálátásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB