Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Hellósztok!
Nekem Dell gépen volt az, hogy feltelepítettem a Windows-t majd utána az Arch-ot. Dual boot elsőre megvolt, de ahogy a Windows-t butultam be, abban a pillanatban csak a Windows indult el, nem volt grub választómenü. Ugyan úgy az UEFI volt a ludas, mert ugyan megvolt a bejegyzés a boot menüben a grub-nak de nem lehetett első helyre feltenni.
Túrtam a google-t és a megoldás az lett, hogy Windows alatt admin cmd-ben kellett átírni a bcdedittel az bootmgfw.efi bejegyzését a grub-ra kellett javítani:bcdedit /deletevalue {bootmgr} path \EFI\arch\grubx64.efi
Ezután már bejött a grub és lehetett rendszert választani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB