-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
urandom0
üzenetére
Egyrészt nem akarom, hogy pl. a tálca maradandó nyomot hagyjon maga után.

Másrészt nem tudom, mennyi ideig vagyok távol a géptől, ezért kapcsoljon be a képernyőkímélő, de ne zárjon le, csak mondjuk 60 perc után, vagy egyáltalán, hangulatomnak megfelelően állítom be.
Az meg nem hiszem, hogy jót tenne bármilyen megjelenítőnek, hogy óránként 4-5-ször ki-/bekapcsol.Na állj, a suspend az a felfüggesztés, az tényleg felfüggeszt minden folyamatot, és elmegy alvó módba!
Na de Te ezt ajánlottad korábban. Amúgy kipróbáltam, ha ebben a menüpontban a munkamenet felfüggesztéshez a zárolást választom, akkor pl. elérem az ftp szervert a gépen, tehát megy. Számomra kicsit félrevezető a megnevezés akár magyarul, akár angolul, különösen azért, mert az Energiatakarékosság alatt található.Ám mindegy is, köszönöm mindenki hozzászólását, de fölösleges több szót vesztegetni rá, csak tettem egy próbát, hátha valami elkerülte a figyelmem a beállítási lehetőségek közt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- Diablo IV
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB