Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
urandom0
üzenetére
Egyrészt nem akarom, hogy pl. a tálca maradandó nyomot hagyjon maga után.

Másrészt nem tudom, mennyi ideig vagyok távol a géptől, ezért kapcsoljon be a képernyőkímélő, de ne zárjon le, csak mondjuk 60 perc után, vagy egyáltalán, hangulatomnak megfelelően állítom be.
Az meg nem hiszem, hogy jót tenne bármilyen megjelenítőnek, hogy óránként 4-5-ször ki-/bekapcsol.Na állj, a suspend az a felfüggesztés, az tényleg felfüggeszt minden folyamatot, és elmegy alvó módba!
Na de Te ezt ajánlottad korábban. Amúgy kipróbáltam, ha ebben a menüpontban a munkamenet felfüggesztéshez a zárolást választom, akkor pl. elérem az ftp szervert a gépen, tehát megy. Számomra kicsit félrevezető a megnevezés akár magyarul, akár angolul, különösen azért, mert az Energiatakarékosság alatt található.Ám mindegy is, köszönöm mindenki hozzászólását, de fölösleges több szót vesztegetni rá, csak tettem egy próbát, hátha valami elkerülte a figyelmem a beállítási lehetőségek közt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB