Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Hát ez az: bloat. GTK-s programok kevesebb csomagot raknak fel. Sokszor számottevően kevesebbet, ezért döntöttem mellette, meg anno mikor Openbox-ot használtam, akkor meg különösen jobb a GTK, ha alapvetően az Openbox is oda tartozik. Legalábbis ezt olvastam (és openbox esetén sose volt parajelenség gtk-s progikkal). Aztán elkezdtem még jobban minimalizálni, és ahogy a maradék Qt-s progikat cseréltem le GTK-sakra, drasztikusan csökkent a feltett csomagok száma. Bspwm-re váltva is maradtam a GTK-nál. Jelenleg 640db csomag van csak fent, pedig ez a magán notebook egyben melós notebook is, így pl openvpn, freerdp is fent kell legyen, de olyan egzotikumokat is felraktam, amivel pl sacd-s iso fileokat lehet flac-ra konvertálni, úgyhogy nem lehet mondani, hogy nincsen program a notebookomon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB