Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Hát ez az: bloat. GTK-s programok kevesebb csomagot raknak fel. Sokszor számottevően kevesebbet, ezért döntöttem mellette, meg anno mikor Openbox-ot használtam, akkor meg különösen jobb a GTK, ha alapvetően az Openbox is oda tartozik. Legalábbis ezt olvastam (és openbox esetén sose volt parajelenség gtk-s progikkal). Aztán elkezdtem még jobban minimalizálni, és ahogy a maradék Qt-s progikat cseréltem le GTK-sakra, drasztikusan csökkent a feltett csomagok száma. Bspwm-re váltva is maradtam a GTK-nál. Jelenleg 640db csomag van csak fent, pedig ez a magán notebook egyben melós notebook is, így pl openvpn, freerdp is fent kell legyen, de olyan egzotikumokat is felraktam, amivel pl sacd-s iso fileokat lehet flac-ra konvertálni, úgyhogy nem lehet mondani, hogy nincsen program a notebookomon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB