- Drámaian begyorsítja pár játék első indítását az új Arc meghajtó
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Köszi a clipman tippet!

Viszont történt ma egy érdekes dolog. Reggel az install SD kártyára történt az alábbi (hivatalos) guide alapján. Nincs is vele semmi gond, tökéletesen működik.
Viszont délután kotortam egy tartalék SSD-t (amihez van kábelem) és gondoltam felrakom inkább arra (azért mégiscsak gyorsabb mint a kártya) DE! valami oknál fogva egyszerűen nem értelmezi amit a /boot/config.txt -be írok. Így vc4 híján nincs sway (se overscan se semmi)
Legalább 4 guide alapján végigmentem mindenen de mindig ugyanaz, nem értelmezi a boot partíción lévő config fájl tartalmát.
Mindössze annyi különbség van az SD és az SSD install között, hogy SSD-nél átírom /boot/config.txt -ben a root elérést sda1 -re. (tudom a PARTUUID elegánsabb de így átmenetileg gyorsabb és működik) illetve fstab-ban #-elem az SD -t. Ezt még mountolt állapotban csinálom mc edit-tel, csak utána csatolom le és úgy megy a PI-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Crimson Desert
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB