Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ezt nem is vitattam, azért is írtam, hogy a pikaur ALKALMAS a feladatra, hogy az egész rendszert frissítsd vele, nem csak az AUR-os csomagokat.
De! Sok felhasználó van vele úgy, ahogy én. Hogy alapból csak a nem-AUR-os csomagokat frissítik, mert azok binárisan jönnek és gyors a frissítés. Az AUR-ost meg ritkán, mert azoknak a nagy része forráskódból újrapörgetős, ami már időigényes lehet, attól függően, hogy milyen nagy és hány AUR csomag van fent. Ezért szokás a normál csomagokat inkább pacman-nal frissíteni, az AUR-os csomagokhoz meg használni az AUR helper/pacman wrapper megoldásokat.
Ennek ellenére te csináhatod úgy, ahogy te szoktad, mindent pikaurral, nincs is ezzel semmi baj. Csak arra írtam, hogy ezzel a kevesek közé tartozol. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest