-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #6141 üzenetére
A Digi mobilra rápróbálok majd, ha beüzemelik.Kíváncsi leszek a térerőre.
Különben az Arch klónok tekintetében én sokkal nagyobb káoszt látok a közeljövőben kibontakozni. Már csak azért is mert az anya rendszer rolling edge. Erre jó példa a mai vesszőfutásom.
Nincs semmi olyan "határ" ami Debian-Ubuntu vonalon a kiadási ciklusból adódóan fenn tart valami "rendet". Hiába írnak saját egyéni appokat, a verzió függőség, akkor is köti őket.Szóval én azt a disztrót tartom a legjobb Arch klónnak, ami grafikusan segít feltelepíteni. Aztán GUI-ról még részletesebben be tudod lakni. De első indulás után adjon egy kész GUI-t.
Ja, túl a 45-ön én is másként szemlélem a világot és a szabadszoftveres világot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest