- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Siriusb
üzenetére
Én már egész jól elvagyok az unalmas Mint Cinnamonnal, sose zavart, ha mindent elfelejtek ezt használva, régebben hopperkedtem, de kiutáltak már mindenhonnan, így leszoktam arról is.

Sajna tényleg rohadtul benne vagyok már az X-ekben, ismerem ezt az 1-es és 2-es pontot!

Esetleg pofára is mehet a dolog...
Az én pofámra mindig.
(#6139) májkimiki
Sok kezdő klóner nem is fog itt ilyen-olyan okokból kérdezni, így csak vesződik az ismeretlenek tengerében. Persze nincs nagy létszám, de anno a Manjaro topik is elindult, szinte csak olyan kérdések vannak ott is, ami nem az Arch topikba illik, eleve GUI-s a kérések jó része.
Szóval akkor kifejezeten Archklón hopperkedsz! Az is hasznos egyébként, az alapok ugyanazok, de mindegyik saját archot akar, ez nem igazán jó, hiába a home userek felé nyomakodnak. Egyik sem eredeti, ez a nagy helyzet, a Debianból ki tudott csirázni az Ubuntu és utána annak lettek deratívái, Archklónoknál ez igen ritka, bár minao láttam egy Manjaro klónt is már.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Digi topikban volt pár rüparasztó bunkó beszólás irányomba, arra utalt a kolléga!
ott is megszerettek hamar.
Van egy sim- em tőlük, de BP belvárosában belépve épületbe, kampeca lesz a jel, ezért kezdtem a topikjában érdeklődni......de nem kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
BoB