Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Nincs kifejezetten fájlkezelőhöz kötve, de szerintem 1-2 fájlkezelő tudja, hogy nézi a kuka méretét. Én nagyon használni sem szoktam kukát, mindent egyenesbe törlök le, ha valami mégis félrenyomás miatt a kukában landolt volna (nem vette be a Shift-et, amit törléshez nyomtam), azt hébe-hóba takarítom, nekem még sose telt be lemez semmilyen okból, sem kuka, sem elszabadult naplók miatt.
Meg azt is látnám, ha valami mappa elhízna, kézileg le szoktam futtatni egy SSD-karbantartó scriptet, ami kijelzi az SSD SMART adataiból a kondíciót, írást, ebből írási statisztikát csinál (összmennyiségből mennyi GB/nap, mennyi GB/év, mennyi idő van hátra a TBW limit elérésig), megjeleníti a szabad helyet az SSD-s partíciókon meg fstrim-et hajt végre rajtuk, és ez mindkét SSD-n végigmegy. Ezekből az infókból azonnal látnám, ha valami gyanúsan enné a tárhelyet, onnantól kezdve fájlkezelőben leméretem a mappákat, amelyik nagy, abba belelépve tovább méretem őket, amíg meg nincs mi eszi a helyet. De ilyenre még sose volt szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Warships
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Gitáros topic
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB