Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Eddig én is töröltem kézzel, de ugye nekem még a 400GB-os SSD-m olyan felosztásban van, hogy sda: Arch 50GB, sdb 50GB üres (régebben itt is mentek egyéb linuxok próbából, sdc: adatok 300GB. Nah most ez úgy tudott a napokban pikk pakk betelni, hogy nagy felbontású zenéket töltögettem le albumokban, és ezek biza 4-5GB-tól kezdődnek, és sokat töltöttem le, míg volt lehetőségem (DSD-k, 24 bites FLAC-ek). Szal így mikor töröltem, akkor ugye valójában nem törlődött, és így napok alatt meg tudott hízni. Amúgy eddig nem volt gond, mert kézzel időnként én is töröltem. Az autotrash progiról lemondtam, mert valamiért már nem érhető el az AUR-ból.
Git-ről persze telepíthető lenne, de nem szeretem azokat, amik valamikor fentvoltak, de leszedték. Az már nekem gyanús.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB