Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Rendszer adminisztrátorként biztos, hogy tilinget használnék. Gyakorlatilag arra lett kitalálva, szakemberektől szakembereknek. Nem azért, mert mazochista vagyok én is (nem is tudnám jelenleg használni), hanem láttam működni. Probléma megoldásra és napi szintű karbantartásra, felügyeletre tökéletes. Egyszerűen nincs szükség többre egy bármilyen szerveren. Itthon már nem használnám, az is biztos. Az Openbox vagy az Enlightenment viszont piszkálja a fantáziámat. Azok valahogy ötvözik a két szélsőséget és azt mondanám, hogy ők az arany középút. Még ha most hegyeket hordtok is rám

Nah, jól feldobjuk egy kicsit az Arch topikot. Tényleg kihat volt mostanában. Lehet, hogy fel kellene tennem, azzal kreálnék itt némi forgalmat

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB