Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Rendszer adminisztrátorként biztos, hogy tilinget használnék. Gyakorlatilag arra lett kitalálva, szakemberektől szakembereknek. Nem azért, mert mazochista vagyok én is (nem is tudnám jelenleg használni), hanem láttam működni. Probléma megoldásra és napi szintű karbantartásra, felügyeletre tökéletes. Egyszerűen nincs szükség többre egy bármilyen szerveren. Itthon már nem használnám, az is biztos. Az Openbox vagy az Enlightenment viszont piszkálja a fantáziámat. Azok valahogy ötvözik a két szélsőséget és azt mondanám, hogy ők az arany középút. Még ha most hegyeket hordtok is rám

Nah, jól feldobjuk egy kicsit az Arch topikot. Tényleg kihat volt mostanában. Lehet, hogy fel kellene tennem, azzal kreálnék itt némi forgalmat

Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

BoB