- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fapados Lexar SSD indul a PCI Express 4.0-s vágányról
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Fali konzol lapos tévékhez
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Rendszer adminisztrátorként biztos, hogy tilinget használnék. Gyakorlatilag arra lett kitalálva, szakemberektől szakembereknek. Nem azért, mert mazochista vagyok én is (nem is tudnám jelenleg használni), hanem láttam működni. Probléma megoldásra és napi szintű karbantartásra, felügyeletre tökéletes. Egyszerűen nincs szükség többre egy bármilyen szerveren. Itthon már nem használnám, az is biztos. Az Openbox vagy az Enlightenment viszont piszkálja a fantáziámat. Azok valahogy ötvözik a két szélsőséget és azt mondanám, hogy ők az arany középút. Még ha most hegyeket hordtok is rám
Nah, jól feldobjuk egy kicsit az Arch topikot. Tényleg kihat volt mostanában. Lehet, hogy fel kellene tennem, azzal kreálnék itt némi forgalmat
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest