-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Sziasztok! A kovetkezo kerdesem lenne: mennyire stbil az arch? Olvastam h minden frissites elott nezsunk ra a weblapjara nehogy galiba legyen. Amugy szimpatikus, tetszik a frissessege es a stilusa - habar nagyon keveses hasznaltam ido hianyaban. Viszont ahogy olvasom egyre sok disztro epul ra. Eddig crunchbang- et hasznaltam a regi notin, de annak vege lett. A masik win 8 -al erkezik, mindenkeppen telepitek linuxot de meg nem dontottem el melyiket. Stabilitast, egyszeruseget gyorsasagot preferalom.. max xfce de inkabb openbox felulettel. Nem tudom h a stabilitas mennyire erenye az arch alapu disztroknak? Sajnos tul sok szabadidom nincs mindegyiket kiprobalni.. vagy ha a stabilitast preferalom maradjak debian alapnal? Koszonom a tanacsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB