Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Nem kell manuálisan, ha esetleg változás történne akkor a következő rendszerfrissítéskor a mirrorlistet is updateli a rendszer. Amióta Manjarot használok, még sosem nyúltam hozzá a list-hez

(#1112) CPT.Pirk: UEFI-vel nincs tapasztalatom egyelőre, amíg lehet kerülöm az ilyen gépeket
Ha 2012 óta nem volt updatelve a rendszer, akkor nem csoda hogy ennyit szed le. 0.8.8-ról 0.8.9-re is egy jóval nagyobb frissítés jött az átlagnál, itt vált szét a stable és unstable branch ha jól tévedek. A stable-be meg már csak a letesztelt cuccok kerülnek át.
Azért kíváncsi leszek, hogy ilyen (szószerint .D) gigafrissítésből el fog-e indulni első reboot után is gond nélkül a rendszer... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Rolling disztró. Ha nagyobb stabilitásra vágysz és a laptopod 64-bites (nincs kitöltve az adatlapod), akkor ott a Chakra.
Amúgy kérhetnék tőled egy mirrorlistet? Visszakerült hozzám egy Manjaro-s gép amit egy ideje már nem frissítettek, most meg a gyárilag benne lévő egyik mirrorról sem tud letölteni. Akárhogy keresem a neten, csak azokat a 2012-es listákat találtam meg, amik nekem is benne vannak a mirrorlistben.

-
Siriusb
veterán
Ha minél kevesebbet akarsz foglalkozni vele, akkor a debiant szokták javasolni. Amennyiben szükséged van rövid időn belül a szoftverek legújabb verzióira, akkor pl. a manjaro-t tedd fel - ezt a disztrót is pozítivan emlegetik -; nem igényel annyi időt a telepítése, mint egy tiszta Arch-nak.
Arch Linux-ot használok évek óta - munkakörnyezetben is. Sokkal elégedettebb vagyok vele, mint az elődjével, akit Ubuntunak hívtak. -
Rimuru
veterán
Szerintem semmi gond nincs a stabilitással, frissítésnél is egyszer volt gond (2012 március végén), hiba volt a videó driverben, egy downgrade megoldotta. Én csak ajánlani tudom, Debian alapú disztróknál is ugyan úgy lehetnek stabilitási problémák.
Siriusb: Aki ma GPT-t akar használni nem hiszem hogy XP-t rakna mellé, Win7-ről meg nem tudok nyilatkozni nem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ha 2012 óta nem volt updatelve a rendszer, akkor nem csoda hogy ennyit szed le. 0.8.8-ról 0.8.9-re is egy jóval nagyobb frissítés jött az átlagnál, itt vált szét a stable és unstable branch ha jól tévedek. A stable-be meg már csak a letesztelt cuccok kerülnek át.

BoB