- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eGPU tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Ha minél kevesebbet akarsz foglalkozni vele, akkor a debiant szokták javasolni. Amennyiben szükséged van rövid időn belül a szoftverek legújabb verzióira, akkor pl. a manjaro-t tedd fel - ezt a disztrót is pozítivan emlegetik -; nem igényel annyi időt a telepítése, mint egy tiszta Arch-nak.
Arch Linux-ot használok évek óta - munkakörnyezetben is. Sokkal elégedettebb vagyok vele, mint az elődjével, akit Ubuntunak hívtak. -
Rimuru
veterán
Szerintem semmi gond nincs a stabilitással, frissítésnél is egyszer volt gond (2012 március végén), hiba volt a videó driverben, egy downgrade megoldotta. Én csak ajánlani tudom, Debian alapú disztróknál is ugyan úgy lehetnek stabilitási problémák.
Siriusb: Aki ma GPT-t akar használni nem hiszem hogy XP-t rakna mellé, Win7-ről meg nem tudok nyilatkozni nem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB